Feldsalat med bladselleri, appelsin og pestodressing

Samlet tid 12 min.
10 min. Arbejdstid
2 min. Tilberedningstid

Blød feldsalat, saftig appelsin og knasende bladselleri giver en masse tekstur til denne sunde, vegetariske salat.

Ingredienser

100 g
feldsalat
3 
stilke bladselleri
2 
blodappelsiner
1 spsk.
solsikkekerner

Pesto

1 bundt
basilikum
60 ml
olivenolie
2 spsk.
citronsaft
1 
fed hvidløg
2 spsk.
solsikkekerner
1 nip
peber
Næringsindhold: 2080 kJ  /  497 kcal
37,4 g Fedt
9,8 g Protein
29,6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Rist alle solsikkekernerne på en varm pande uden olie.  

Step 2

Rens basilikummen, og læg derpå bundtet i en blender. Tilføj resten af ingredienserne til pestoen, og blend det hele godt sammen. 

Step 3

Skær bladsellerien i tynde skiver, og filetér blodappelsinerne. Det hele lægges i en skål sammen med den skyllede feldsalat. 

Step 4

Grøntsagerne vendes godt sammen med pestoen, og der drysses solsikkekerner henover salaten.

Opskrifts-ID: 1137

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rist alle solsikkekernerne på en varm pande uden olie.  

Rens basilikummen, og læg derpå bundtet i en blender. Tilføj resten af ingredienserne til pestoen, og blend det hele godt sammen. 

Skær bladsellerien i tynde skiver, og filetér blodappelsinerne. Det hele lægges i en skål sammen med den skyllede feldsalat. 

Grøntsagerne vendes godt sammen med pestoen, og der drysses solsikkekerner henover salaten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.