Edamame-majs-tofu-galette med sød Tamari-sauce
Søg
Filter
Edamame-majs-tofu-galette med sød Tamari-sauce
Bookmark
346 af 400

Edamame-majs-tofu-galette med sød Tamari-sauce

Edamame-majs-tofu-galette med sød Tamari-sauce
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1624 kJ / 388 kcal
Fedt: 14.8 g
Protein: 24 g
Kulhydrat: 38.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Tamari-sauce:

Galette-pandekager:

  • 240 g edamamebønner uden bælg
  • 50 g majs (fra dåse)
  • 400 g fast tofu
  • 20 g ingefær
  • 4 spsk. Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil (eller almindelig rasp)
  • 5 spsk. kartoffelmel (eller majsmel)
  • Hhv. 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker
  • ca. 2 spsk. olie

Forberedelse

  1. Hjemmelavet Tamari-sauce: Rør 4 tsk. kartoffelmel ud i 4 tsk. vand. Kom sojasauce, hvidvin, grøntsagsbouillon, majssaft og sukker i en gryde, og lad det hele koge op. Tilsæt kartoffelmeljævningen, og lad blandingen koge op igen. Kom sesamolien i til sidst.
  2. Galette-pandekager: Blanchér edamamebønnerne, og lad dem dryppe godt af. Lad også majsen dryppe godt af, og dup tofuen tør. Skræl ingefæren, og riv den fint. Bland tofu, ingefær, pankorasp, kartoffelmel, salt og sukker sammen i en skål. Tilsæt edamamebønnerne og majsen, og bland det hele groft sammen.
  3. Varm olien op på en pande. Læg madringe midt på panden, og fordel galette-dejen i ringene. Tag madringene af panden, og fordel dejen let med bagsiden af en ske. Steg galette-pandekagerne i ca. 4-5 minutter ved jævn varme. Vend pandekagerne med en bred paletkniv, og dem steg videre på den anden side i 3-4 minutter.
  4. Anret galette-pandekagerne på en tallerken, og hæld Tamari-saucen over. Serveres straks.
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1624 kJ / 388 kcal
Fedt: 14.8 g
Protein: 24 g
Kulhydrat: 38.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Tamari-sauce:

Galette-pandekager:

  • 240 g edamamebønner uden bælg
  • 50 g majs (fra dåse)
  • 400 g fast tofu
  • 20 g ingefær
  • 4 spsk. Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil (eller almindelig rasp)
  • 5 spsk. kartoffelmel (eller majsmel)
  • Hhv. 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker
  • ca. 2 spsk. olie