
116 af 151
Den vegetariske poke bowl

Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g sushi- eller jasminris
- 12 små gulerødder
- ½ hokkaido græskar eller butternut squash
- 2 spsk. olivenolie
- ½ ananas
- 3-4 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
- 50 g ærtespirer
- 2-3 håndfulde feldsalat
- 4 spsk. græskarkerner
- Frisk mynte
Forberedelse
Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.
Læg tern af græskar eller butternut squash og hele små gulerødder i et fad. Vend med lidt olie, krydr med salt og peber og bag i 25 minutter ved 180°C. Vend derefter med Kikkoman poke sauce og græskarkerner.
Skræl ananas og skær i tern.
Anret ananas, ærtespirer, feldsalat, gulerødder og græskar på risene. Top med frisk mynte og eventuelt lidt ekstra græskarkerner og server med ekstra poke sauce.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g sushi- eller jasminris
- 12 små gulerødder
- ½ hokkaido græskar eller butternut squash
- 2 spsk. olivenolie
- ½ ananas
- 3-4 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
- 50 g ærtespirer
- 2-3 håndfulde feldsalat
- 4 spsk. græskarkerner
- Frisk mynte