Den vegetariske poke bowl
Søg
Filter
Den vegetariske poke bowl
Bookmark
239 af 310

Den vegetariske poke bowl

Ingredienser for 4 portioner

  • 200 g sushi- eller jasminris
  • 12 små gulerødder
  • ½ hokkaido græskar eller butternut squash
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ ananas
  • 3-4 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
  • 50 g ærtespirer
  • 2-3 håndfulde feldsalat
  • 4 spsk. græskarkerner
  • Frisk mynte

Forberedelse

Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle. 

Læg tern af græskar eller butternut squash og hele små gulerødder i et fad. Vend med lidt olie, krydr med salt og peber og bag i 25 minutter ved 180°C. Vend derefter med Kikkoman poke sauce og græskarkerner.

Skræl ananas og skær i tern.

Anret ananas, ærtespirer, feldsalat, gulerødder og græskar på risene. Top med frisk mynte og eventuelt lidt ekstra græskarkerner og server med ekstra poke sauce. 

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 200 g sushi- eller jasminris
  • 12 små gulerødder
  • ½ hokkaido græskar eller butternut squash
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ ananas
  • 3-4 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
  • 50 g ærtespirer
  • 2-3 håndfulde feldsalat
  • 4 spsk. græskarkerner
  • Frisk mynte