Søg
Filter
Den nemmeste mangosorbet med 2 ingredienser
Bookmark
65 af 521

Den nemmeste mangosorbet med 2 ingredienser

Du behøver ikke bruge en ismaskine, eftersom denne mangosorbet er så enkel at lave og derudover også meget forfriskende. Moden aromatisk mango, pureret med Kikkoman mirin, serveret frossen med mangotern, der er marineret i sød mirin.

Den nemmeste mangosorbet med 2 ingredienser
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 5 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 543 kJ / 127 kcal
Protein: 0,7 g
Kulhydrat: 30,1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

100 ml + 1 spsk Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

1 moden mango

Lidt mynteblade til pynt, hvis ønsket

Forberedelse

  1. Bring mirinen i kog med 100 ml vand, kog det til sirupskonsistens i ca. 5 minutter og lad det afkøle. 
  2. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i både. Skær ¼ af mangokødet i små tern og bland det med 1 spsk. mirin.
  3. Bland den resterende mango med mirin-sirup og purér den.
  4. Hæld mangopuréen i et lavt fad og læg den i fryseren i mindst 12 timer eller natten over. Rør af og til lidt rundt i den. Du kan også fryse blandingen i en ismaskine, hvis du foretrækker det.
  5. Skyl mynten og dup den tør. 
  6. Lad sorbeten tø lidt op, anret den efter ønske, pynt med marinerede mangotern og mynte, og servér den.

 

Tips:

  • Brug papaya eller kiwi i stedet for mango.
  • Fyld sorbeten i cocktailglas med mousserende vin eller Prosecco.
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 5 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 543 kJ / 127 kcal
Protein: 0,7 g
Kulhydrat: 30,1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

100 ml + 1 spsk Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

1 moden mango

Lidt mynteblade til pynt, hvis ønsket