Søg
Filter
Bookmark
69 af 335

Den næsten klassiske poke bowl

Ingredienser for 4 portioner

  • 200 g sushi- eller jasminris
  • 1 lille fennikel
  • 2 avocado
  • ½ agurk
  • 75 g sukkerærter
  • 12 radiser
  • 250 g laks (sashimikvalitet)
  • 2-3 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
  • 1 spsk. sort sesam
  • Frisk koriander
  • 1 spsk. sort sesam (til pynt)

Forberedelse

Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.

Skær fennikel tyndt på et mandolinjern og læg dem i isvand. Skær avocado i skiver, agurk i tern og radiser i halve. Læg sukkerærterne i et dørslag og overhæld med kogende vand.

Fjern eventuelt skind fra laksen og skær den i tern. Vend med 2-3 spsk. Kikkoman poke sauce og sorte sesamfrø. 

Anret fennikel, agurk, avocado, radiser og slikærter, laks og frisk koriander på risene. Drys med lidt ekstra sesamfrø og server med ekstra poke sauce.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 200 g sushi- eller jasminris
  • 1 lille fennikel
  • 2 avocado
  • ½ agurk
  • 75 g sukkerærter
  • 12 radiser
  • 250 g laks (sashimikvalitet)
  • 2-3 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
  • 1 spsk. sort sesam
  • Frisk koriander
  • 1 spsk. sort sesam (til pynt)