Cremet peber- og tomatsuppe med teriyaki-rejer
Søg
Filter
Cremet peber- og tomatsuppe med teriyaki-rejer
Bookmark
46 af 521

Cremet peber- og tomatsuppe med teriyaki-rejer

Denne opskrift på en cremet suppe er så enkel at lave og yderst lækker. Den er nem at lave og samtidigt super lækker. Den er fyldt med farverige friske peberfrugter og tomater og er ideel til en sund frokost eller som forret til en middag. Teriyaki-rejerne gør den ekstra særlig, men veganere og vegetarer kan blot udelade disse.

Cremet peber- og tomatsuppe med teriyaki-rejer
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 10 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1696 kJ / 405 kcal
Fedt: 21,2 g
Protein: 26 g
Kulhydrat: 26,6 g

Ingredienser for 2 portion(er)

• 3 røde peberfrugter
• 3 saftige tomater
• 1 spsk. hakket chili
• 1 fed hvidløg
• 1 spsk. olivenolie 
• 400 ml grøntsagsbouillon
• 1,5 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
• 1/4 tsk. friskkværnet peber
• 2 spsk. friskhakket basilikum

Servér med:
• 150 g rå rejer
• 2 spsk. Kikkoman teriyaki marinade  
• 60 g padronpeberfrugt (eller squash)
• 1 tsk. olivenolie
• 1 spsk. friskhakket basilikum
• 1 spsk. friskhakket chili
 

Forberedelse

  1. Steg peberfrugter, chili, tomater og hakket hvidløg i olivenolie i en gryde. Hæld bouillon ved, smag til med Kikkoman sojasauce (eller Kikkoman Ponzu ) og kog det i 20 minutter.
  2. Når suppen er næsten færdig, vendes de rensede rejer i Kikkoman teriyaki marinade og steges eller grilles, til de er færdige. Steg padronpeberfrugterne eller squashskiverne i olivenolie og drys basilikum og chili over.
  3. Blend suppen til den er jævn, smag til med peber og frisk basilikum. Servér med de kogte rejer og padronpeberfrugter.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 10 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1696 kJ / 405 kcal
Fedt: 21,2 g
Protein: 26 g
Kulhydrat: 26,6 g

Ingredienser for 2 portion(er)

• 3 røde peberfrugter
• 3 saftige tomater
• 1 spsk. hakket chili
• 1 fed hvidløg
• 1 spsk. olivenolie 
• 400 ml grøntsagsbouillon
• 1,5 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
• 1/4 tsk. friskkværnet peber
• 2 spsk. friskhakket basilikum

Servér med:
• 150 g rå rejer
• 2 spsk. Kikkoman teriyaki marinade  
• 60 g padronpeberfrugt (eller squash)
• 1 tsk. olivenolie
• 1 spsk. friskhakket basilikum
• 1 spsk. friskhakket chili