Couscoussalat med feta og agurk
Søg
Filter
Couscoussalat med feta og agurk
Bookmark
449 af 542

Couscoussalat med feta og agurk

Couscoussalat med feta og agurk
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser for 2 portion(er)

  • ½ glas couscous
  • 1 glas vand
  • 1 agurk
  • 4 spsk. løg, hakket
  • 1 stængel bladselleri (den grønne del)
  • En håndfuld friske mynteblade
  • En håndfuld frisk koriander
  • ½ granatæble
  • 125 g fetaost
  • 10 cherrytomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce

Forberedelse

Hæld det kogende vand over couscoussen, og lad den trække under låg i 5 minutter. Løsn couscoussen med en gaffel, og stil den til side.

Skær agurken i tern. Hak løg og bladselleri meget fint. Hak cherrytomater, mynte og koriander, og bank kernerne ud af granatæblet. Skær fetaosten i små tern.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og dryp med olivenolie og Ponzu-sauce. Server salaten, mens den er frisk.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser for 2 portion(er)

  • ½ glas couscous
  • 1 glas vand
  • 1 agurk
  • 4 spsk. løg, hakket
  • 1 stængel bladselleri (den grønne del)
  • En håndfuld friske mynteblade
  • En håndfuld frisk koriander
  • ½ granatæble
  • 125 g fetaost
  • 10 cherrytomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce