
449 af 542
Couscoussalat med feta og agurk

Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- ½ glas couscous
- 1 glas vand
- 1 agurk
- 4 spsk. løg, hakket
- 1 stængel bladselleri (den grønne del)
- En håndfuld friske mynteblade
- En håndfuld frisk koriander
- ½ granatæble
- 125 g fetaost
- 10 cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
Forberedelse
Hæld det kogende vand over couscoussen, og lad den trække under låg i 5 minutter. Løsn couscoussen med en gaffel, og stil den til side.
Skær agurken i tern. Hak løg og bladselleri meget fint. Hak cherrytomater, mynte og koriander, og bank kernerne ud af granatæblet. Skær fetaosten i små tern.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og dryp med olivenolie og Ponzu-sauce. Server salaten, mens den er frisk.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- ½ glas couscous
- 1 glas vand
- 1 agurk
- 4 spsk. løg, hakket
- 1 stængel bladselleri (den grønne del)
- En håndfuld friske mynteblade
- En håndfuld frisk koriander
- ½ granatæble
- 125 g fetaost
- 10 cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce