Citrus sommersalat med couscous

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

En farvestrålende sommersalat der er perfekt som tilbehør til grillmad. Kikkoman Ponzu sørger for den krydrede citrus dressing – nemmere kan det ikke blive!

Ingredienser

2 Portioner
100 g
couscous
2 spsk.
olivenolie
 ½ 
agurk
 ½ 
rød peberfrugt
2 
fed hvidløg
1 håndfuld
persille
1 håndfuld
mynte
 ½ bundt
forårsløg
200 g
kernefri vindruer
2 spsk.
ristede solsikkekerner
2 
soltørrede tomater
8 
cherrytomater, farvemix
Salt og peber efter smag og behag
Næringsindhold: 3536 kJ  /  884 kcal
38 g Fedt
28 g Protein
118 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Hæld couscous ned i en skål. Tilføj olivenolie og Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, og bland det hele godt igennem. Hæld så meget kogende vand over, at det dækker til ca. 1 cm over couscous-blandingen. Dæk skålen til med husholdningsfilm, og lad den stå i ca. 15 minutter. 

Step 2

Skær vindruerne og tomaterne i halve, og hak forårsløg og hvidløg. Skær agurk og peberfrugt i tern, og skær de soltørrede tomater i strimler. 

Step 3

Når couscous-blandingen har suget alt vandet til sig, røres blandingen igennem med en gaffel for at løsne den op.

Step 4

Tilføj vindruer og begge slags tomater. Tilføj derefter løg og hvidløg, og bland det hele godt sammen. Til sidst tilføjes peberfrugt, de ristede solsikkekerner, agurk og krydderurter. 

Step 5

Bland alt godt sammen, og krydr det med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og sort peber efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 1128

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hæld couscous ned i en skål. Tilføj olivenolie og Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, og bland det hele godt igennem. Hæld så meget kogende vand over, at det dækker til ca. 1 cm over couscous-blandingen. Dæk skålen til med husholdningsfilm, og lad den stå i ca. 15 minutter. 

Skær vindruerne og tomaterne i halve, og hak forårsløg og hvidløg. Skær agurk og peberfrugt i tern, og skær de soltørrede tomater i strimler. 

Når couscous-blandingen har suget alt vandet til sig, røres blandingen igennem med en gaffel for at løsne den op.

Tilføj vindruer og begge slags tomater. Tilføj derefter løg og hvidløg, og bland det hele godt sammen. Til sidst tilføjes peberfrugt, de ristede solsikkekerner, agurk og krydderurter. 

Bland alt godt sammen, og krydr det med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og sort peber efter smag og behag.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.