Chokoladekonfekt med sojasauce
Søg
Filter
Bookmark
6 af 335

Chokoladekonfekt med sojasauce

Tilberedningstid: 2 time 20 min.
Brændværdi (pr. Portion): 209 kJ / 50 kcal

Ingredienser for 20 portioner

  • 140 g mørk chokolade
  • 60 ml fløde
  • 1 tsk.
  • 2-3 spsk. kakaopulver

Forberedelse

Hak chokoladen groft, og smelt den i et varmt vandbad. Rør fløden og sojasaucen i. Hæld chokoladeblandingen i en form (ca. 10 x 10 cm) foret med husholdningsfilm. Dæk formen til, og stil den i køleskabet i mindst 2 timer.

Tag chokoladeblandingen ud af formen, skær den i ca. 2 x 2 cm store tern, og drys stykkerne med kakaopulver på alle sider. Kan for eksempel serveres som tilbehør til friske bær pyntet med mynteblade.

Ingredienser for 20 portioner

  • 140 g mørk chokolade
  • 60 ml fløde
  • 1 tsk.
  • 2-3 spsk. kakaopulver