
Chokoladeæbler
Fyldt chokoladeæble med nødder fra grill – overraskende krydret Chokoladeæble fra grill, en opskrift med KIKKOMAN sojasauce. Overrask dine gæster med en kombination af fyldt æble med chokolade og nødder i en cremet dej. Perfekt afrundet med den krydrede KIKKOMAN sojasauce.

Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 syrlige æbler (f.eks. Idared)
- 2 spsk. friskpresset Citronsaft
- 2 spsk. KIKKOMAN sojasauce
- 80 g mel
- 2 spsk. kakaopulver
- 80 g mørk chokolade
- 120 g smør
- 120 g sukker
- 2 æg
- 2 ½ spsk. chokoladelinser
- 60 g pekannøddekerner
Forberedelse
- Æblerne vaskes, tørres og skæres i halve på langs. Kernehuset og lidt af frugtkødet tages ud med en udkerner. Citronsaft og KIKKOMAN sojasauce blandes og æblehalvdelene pensles med den.
- Mel og kakaopulver blandes. Chokolade og smør smeltes i en skål i et vandbad. Tag skålen ud af vandbadet, lad chokolade-smørblandingen afkøle kortvarigt, og rør derefter sukker, æg og mel-kakaoblandingen grundigt i.
- Æblerne fyldes med chokolademassen og dækkes med chokoladelinser og pekannøddekerner.
- Læg de fyldte æblehalvdele på en grillplade og grill dem indirekte i cirka 20 minutter.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 syrlige æbler (f.eks. Idared)
- 2 spsk. friskpresset Citronsaft
- 2 spsk. KIKKOMAN sojasauce
- 80 g mel
- 2 spsk. kakaopulver
- 80 g mørk chokolade
- 120 g smør
- 120 g sukker
- 2 æg
- 2 ½ spsk. chokoladelinser
- 60 g pekannøddekerner