Søg
Filter
Chicken & chips
Bookmark
325 af 447

Chicken & chips

Chicken & chips
Samlet tid 210 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Marineringstid: 180 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1856 kJ / 443 kcal
Fedt: 17.7 g
Protein: 23.7 g
Kulhydrat: 45.8 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 fed hvidløg
  • 1 stykke ingefær (ca. 2 cm)
  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 spsk. sukker
  • Friskkværnet sort peber
  • 60 g majsstivelse
  • 500 g pommes frites
  • Fedtstof til fritering

Forberedelse

  1. Pil hvidløget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv den fint. Skyl kyllingebrysterne, dup dem tørre, og skær dem i ca. 3x3 cm store stykker. Bland sojasauce, 2 spsk. vand, sukker, hvidløg og ingefær sammen, og lad kødet i marinere i blandingen i ca. 3 timer.
  2. Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og dup dem tørre. Krydr med peber, og vend kødet i majsstivelse.
  3. Fritér kyllingestykkerne og pommes fritene i en frituregryde, til de er gyldne og sprøde. Efter smag og behag serveres ketchup som dip. 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 210 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Marineringstid: 180 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1856 kJ / 443 kcal
Fedt: 17.7 g
Protein: 23.7 g
Kulhydrat: 45.8 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 fed hvidløg
  • 1 stykke ingefær (ca. 2 cm)
  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 spsk. sukker
  • Friskkværnet sort peber
  • 60 g majsstivelse
  • 500 g pommes frites
  • Fedtstof til fritering