
47 af 95
Champignons med spinatfyld
Champignons med spinatfyld - vegetarisk tilberedt perfekt på grill Champignons med spinatfyld på grill. I dag viser KIKKOMAN, hvordan denne vegetariske klassiker tilberedes på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce. Forvæn dine gæster bedst med smagen af hjemlige champignons.

Samlet tid
40 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Madlavningstid
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
670 kJ / 160 kcal
Fedt:
9 g
Protein:
14 g
Kulhydrat:
6 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 8 kæmpechampignons
- 50 g bladspinat
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 1 spsk. smør
- 2 tsk KIKKOMAN sojasauce
- friskmalet hvid peber
- 75 g urteflødeost
Forberedelse
- Champignonsene renses (vaskes ikke). Drej stilkene ud og hak dem fint, hovederne lægges til side. Spinaten vaskes og hakkes fint, og peberfrugterne vaskes også og skæres i små terninger. Pil løgene og hak dem groft.
- Smørret smeltes i en gryde på den varme grill og løgene svitses til de er gyldenbrune. Champignonstilke, spinat og peberfrugtterninger tilsættes og røres sammen. Dampes med KIKKOMAN sojasauce og det hele smages til med peber.
- Lad grøntsagerne køle lidt af, rør derefter flødeosten i. Smages til med peber endnu en gang. Champignonhovederne fyldes med grøntsagerne.
- Champignonsene grilles indirekte i 10-15 minutter (alt efter størrelse), eventuelt på en grillplanke.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
40 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Madlavningstid
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
670 kJ / 160 kcal
Fedt:
9 g
Protein:
14 g
Kulhydrat:
6 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 8 kæmpechampignons
- 50 g bladspinat
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 1 spsk. smør
- 2 tsk KIKKOMAN sojasauce
- friskmalet hvid peber
- 75 g urteflødeost