Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing
Søg
Filter
Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing
Bookmark
37 af 153

Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing

Brændværdi (pr. Portion): 679 kJ / 162 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 60 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 30 ml olivenolie
  • 250 g fisk med hvidt kød (fx frisk havbars eller anden frisk fisk, der kan spises rå)
  • 50 g løg
  • 2 radiser
  • 4 gule cherrytomater

Forberedelse

Rør en dressing af Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce og olivenolie. Skær den rensede fisk i tynde skiver. Skær løget i meget fine ringe, og skyl dem godt under koldt vand. Snit radisen i tynde skiver. Anret fiskeskiverne på tallerkener, og pynt med løgringene, radiserne og cherrytomaterne. Dryp med dressingen.

Tip: Hvis du ikke kan få fisk i sushi-kvalitet, dvs. fisk, der kan spises rå, kan du i stedet bruge kogt blæksprutte skåret i tynde skiver.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 60 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 30 ml olivenolie
  • 250 g fisk med hvidt kød (fx frisk havbars eller anden frisk fisk, der kan spises rå)
  • 50 g løg
  • 2 radiser
  • 4 gule cherrytomater