Søg
Filter
Butterdejsrulle med champignonfyld
Bookmark
239 af 390

Ugens opskrift

Butterdejsrulle med champignonfyld

Butterdejsrulle med champignonfyld

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 500 g brune champignoner, hakket
  • 1 rødløg, skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 150 g kogte kastanjer, hakket
  • 100 g spinat
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 spsk. salvie, hakket
  • ¼ tsk. peber
  • 375 g frisk butterdej (i rulle)
  • Mælk til pensling

Forberedelse

  1. Varm olien op på en stor pande, og steg løgene og champignonerne i ca. 10 minutter ved jævn varme, til væsken er fordampet. Tilsæt hvidløg, kastanjer, spinat, sojasauce, salvie og peber. Rør det hele sammen, og steg videre i 4 minutter under hyppig omrøring.
  2. Lad grøntsagsblandingen køle af. Hæld derefter blandingen ud på et stykke husholdningsfilm, og rul den sammen til en tyk, fast rulle, som stilles koldt i 1 time.
  3. Varm ovnen op til 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
  4. Rul butterdejen ud. Tag grøntsagsfyldet ud af husholdningsfilmen, og læg fyldet på butterdejen. Pensl dejkanterne med vand, og luk dejen rundt om fyldet. Skær den overskydende dej fra, og luk rullen i enderne ved at trykke dejen sammen. 
  5. Læg den fyldte butterdejsrulle på bagepladen med samlingen nedad. Rids butterdejen med en skarp kniv.
  6. Pensl butterdejsrullen med mælk, og bag den i 30 minutter i den forvarmede ovn, indtil dejen er gyldenbrun.

Denne opskrift har Kate fra Veggie Desserts kreeret til dig.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 500 g brune champignoner, hakket
  • 1 rødløg, skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 150 g kogte kastanjer, hakket
  • 100 g spinat
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 spsk. salvie, hakket
  • ¼ tsk. peber
  • 375 g frisk butterdej (i rulle)
  • Mælk til pensling