Bruschetta med edamamebønner og semi-dried tomater
Søg
Filter
Bruschetta med edamamebønner og semi-dried tomater
Bookmark
52 af 326

Bruschetta med edamamebønner og semi-dried tomater

Tilberedningstid: 30 min.
Brændværdi (pr. Portion): 2520 kJ / 602 kcal

Ingredienser for 4 portioner

Edamametopping:

Tomattopping:

Forberedelse

  1. Edamametopping: Blancher edamamebønnerne, brus dem over med koldt vand, og lad dem dryppe godt af. Pil det yderste tynde lag af. Skær avokadoen i halve, tag stenen ud, løsn avokadoen fra skrællen, og skær frugtkødet i skiver.
  2. Kom 200 g edamamebønner og alle andre ingredienser til edamametoppingen i en foodprocessor, og blend det hele.
  3. Tomattopping: Skær tomaterne i halve, kom dem i en skål, og krydr med sojasauce, 3 spsk. olivenolie, citronsaft og oregano.
  4. Skær fluten i ca. 1 cm tykke skiver. Pensl skiverne med resten af olivenolien, og rist dem. Smør edamametoppingen jævnt fordelt på brødskiverne, anret resten af edamamebønnerne ovenpå, og pynt til sidst med tomattoppingen. Serveres straks.

Opskrift på semi-dried tomater (disse kan fint tilberedes parallelt med en anden ret, der skal i ovnen): Varm ovnen op til 120-130°C (over-/undervarme). Skyl 400 g cherrytomater, og skær dem i halve. Dryp tomaterne med 2 spsk. olivenolie, fordel dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem stege i ovnen i ca. 2 timer.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

Edamametopping:

Tomattopping: