Bowl med amarant, østershatte og pocheret æg

3 1 Bedømmelse
Samlet tid 35 min.
10 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Denne sunde ret kombinerer østershatte sauteret i Kikkoman sojasauce og chili med sprød bladselleri og rucola på en bund af proteinrige amarantkerner - en lækker vegetarisk frokost- eller spændende opskrift til en lækker middag

Ingredienser

2 Portioner
100 g
amaranth
40 g
rucola
100 g
bladselleri
1 spsk.
olivenolie
2 
æg
 ½ tsk.
æblecidereddike
1 tsk.
hakket chili
 ½ tsk.
rød peber
150 g
østershatte
1 spsk.
hakket chili
2 spsk.
hakket purløg
1 spsk.
hakket persille
2 spsk.
olivenolie
Næringsindhold: 2106 kJ  /  503 kcal
28,9 g Fedt
18 g Protein
39,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog amaranten i en gryde i henhold til pakkens anvisninger, indtil den bliver blød.

Step 2

Skær bladsellerien i ½ cm lange skiver. Læg dem i en skål sammen med rucola og olivenolie.

Step 3

Vend de rensede østershatte med Kikkoman Sojasauce, chili og krydderurter. Steg dem derefter i olivenolie.

Step 4

Når det hele er klar, tilberedes æggene. Kog vand op i en dyb gryde og tilsæt eddike. Vend med en ske for at skabe en hvirvel og slå et æg i. Gentag med æg nummer to. Skru ned for varmen, så vandet kun koger let, og pochér hvert æg i 2,5 minut.

Step 5

Servér amarant med østershatte, salatgrøntsager og et pocheret æg krydret med chili og peber.

Tip:

Amarant kan evt. erstattes af quinoa.

Opskrifts-ID: 1048

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog amaranten i en gryde i henhold til pakkens anvisninger, indtil den bliver blød.

Skær bladsellerien i ½ cm lange skiver. Læg dem i en skål sammen med rucola og olivenolie.

Vend de rensede østershatte med Kikkoman Sojasauce, chili og krydderurter. Steg dem derefter i olivenolie.

Når det hele er klar, tilberedes æggene. Kog vand op i en dyb gryde og tilsæt eddike. Vend med en ske for at skabe en hvirvel og slå et æg i. Gentag med æg nummer to. Skru ned for varmen, så vandet kun koger let, og pochér hvert æg i 2,5 minut.

Servér amarant med østershatte, salatgrøntsager og et pocheret æg krydret med chili og peber.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.