Bentoboks med omelet og grøntsager

Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Ingredienser

1 Portioner
1 spsk.
groft hakkede mandler
Røget paprikapulver
25 g
risnudler
1 
mini pak choi
 ½ 
rød peberfrugt
30 g
svampe (fx små kejserhatte)
2 spsk.
olivenolie
1 ½ tsk.
honning
Friskkværnet peber
2 
æg
1 
noriplade

Fremgangsmåde

Step 1

Rist evt. mandlerne, og drys dem med røget paprikapulver. Skær evt. risnudlerne i mindre stykker, og kog dem efter anvisningen på pakken.

Step 2

I mellemtiden. Rens den lille pak choi, skyl den, og skær den i strimler. Fjern kernerne og de hvide hinder fra den halve peberfrugt, skyl frugtkødet, og skær det i tern. Rens svampene, og skær dem evt. i halve afhængigt af størrelsen. Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits alle grøntsagerne (pak choi, peberfrugt og svampe) i ca. 4-6 minutter. Krydr med 1 spsk. Teriyaki sauce, og tag grøntsagerne af panden. 

Step 3

Kog panden med det overskydende stegefedt af med resten af Teriyaki saucen, 2 spsk. sojasauce, honning og 5 spsk. vand, og lad blandingen koge lidt ind. Krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.

Step 4

Omelet: Pisk æggene med ½ spsk. sojasauce og peber. Varm resten af olien op på en pande, hæld æggemassen på, og lad den stivne. Skær den færdige omelet i brede strimler. Skær noripladen i fine strimler, og bland dem sammen med nudlerne og resten af sojasaucen.

Step 5

Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med hakkede mandler, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.

Opskrifts-ID: 655

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rist evt. mandlerne, og drys dem med røget paprikapulver. Skær evt. risnudlerne i mindre stykker, og kog dem efter anvisningen på pakken.

I mellemtiden. Rens den lille pak choi, skyl den, og skær den i strimler. Fjern kernerne og de hvide hinder fra den halve peberfrugt, skyl frugtkødet, og skær det i tern. Rens svampene, og skær dem evt. i halve afhængigt af størrelsen. Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits alle grøntsagerne (pak choi, peberfrugt og svampe) i ca. 4-6 minutter. Krydr med 1 spsk. Teriyaki sauce, og tag grøntsagerne af panden. 

Kog panden med det overskydende stegefedt af med resten af Teriyaki saucen, 2 spsk. sojasauce, honning og 5 spsk. vand, og lad blandingen koge lidt ind. Krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.

Omelet: Pisk æggene med ½ spsk. sojasauce og peber. Varm resten af olien op på en pande, hæld æggemassen på, og lad den stivne. Skær den færdige omelet i brede strimler. Skær noripladen i fine strimler, og bland dem sammen med nudlerne og resten af sojasaucen.

Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med hakkede mandler, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.