Bentoboks med mørbrad og grøntsager

Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Ingredienser

1 Portioner
100 g
kartofler
120 g
svinemørbrad
1 spsk.
olivenolie
2 
gulerødder
150 g
spidskål
80 g
fløde
1 ½ tsk.
ahornsirup
 ½ tsk.
sennep
Chiliflager
100 g
rødbede (forkogt/vakuumpakket)
1 tsk.
hakkede pistacienødder

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl kartoflerne grundigt, og kog dem i saltvand. Pil kartoflerne, og skær dem i tern. Mens kartoflerne koger: Dup mørbraden tør, skær den i mundrette stykker, og mariner kødstykkerne i 2 spsk. sojasauce. Svits kødet i ca. 6-8 minutter, og tag det af panden.

Step 2

Skræl og skyl gulerødderne, skær dem i skiver på skrå, og svits dem i det overskydende stegefedt fra mørbraden. Rens og skyl spidskålen, og skær den i strimler. Lad kålstrimlerne simre sammen med gulerødderne i ca. 5-8 minutter. Krydr med 1 spsk. sojasauce, og tag grøntsagerne af panden.

Step 3

Sauce: Kog panden med det overskydende stegefedt af med fløde, ahornsirup og 3 spsk. sojasauce. Lad saucen koge lidt ind, og krydr med sennep og chili. Hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med. Skær rødbeden i tern, og mariner den i resten af sojasaucen.

Step 4

Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med hakkede pistacier, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.

Opskrifts-ID: 652

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl kartoflerne grundigt, og kog dem i saltvand. Pil kartoflerne, og skær dem i tern. Mens kartoflerne koger: Dup mørbraden tør, skær den i mundrette stykker, og mariner kødstykkerne i 2 spsk. sojasauce. Svits kødet i ca. 6-8 minutter, og tag det af panden.

Skræl og skyl gulerødderne, skær dem i skiver på skrå, og svits dem i det overskydende stegefedt fra mørbraden. Rens og skyl spidskålen, og skær den i strimler. Lad kålstrimlerne simre sammen med gulerødderne i ca. 5-8 minutter. Krydr med 1 spsk. sojasauce, og tag grøntsagerne af panden.

Sauce: Kog panden med det overskydende stegefedt af med fløde, ahornsirup og 3 spsk. sojasauce. Lad saucen koge lidt ind, og krydr med sennep og chili. Hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med. Skær rødbeden i tern, og mariner den i resten af sojasaucen.

Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med hakkede pistacier, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.