Søg
Filter
BBQ kyllingelår
Bookmark
31 af 95

BBQ kyllingelår

Mør og saftig barbecue-kylling med cremet lime og yoghurt dressing med friske, aromatiske krydderurter.

BBQ kyllingelår
Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 45 min.
Madlavningstid 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 4496 kJ / 1124 kcal
Fedt: 58 g
Protein: 105 g
Kulhydrat: 41 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 4 kyllingelår 
  • 3 spsk. olivenolie
  • 125 ml tyk yoghurt naturel  
  • 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 3 fed hvidløg
  • 3 cm frisk ingefær
  • 1-2 spsk. Tabasco sauce alt efter smag
  • ½ tsk. karrypulver 
  • 1 spsk. brun farin (eller honning)

Krydret lime-yoghurt dressing:

  • 250 ml tyk yoghurt naturel
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. limeskal
  • ½ bundt frisk koriander 
  • Enkelte blade frisk basilikum

Forberedelse

  1. Bland følgende ingredienser til marinaden sammen i en skål:  yoghurt, eddike, teriyaki marinade,  brun farin, revet ingefær, Tabasco, karrypulver og olivenolie. Bland alt godt sammen. 
  2. Knus hvidløget ved hjælp af en hvidløgspresser, og tilføj det til marinaden
  3. Læg kyllingen ned i marinaden, og lad det hele marinere godt igennem. 
  4. Til dressingen blandes yoghurten med limesaft og limeskal. Tilføj hakket basilikum og koriander, og rør til sidst honning i.  Det hele blandes godt sammen, og stilles til side. 
  5. Fjern den overskydende marinade fra kyllingen, og grill kyllingen på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 min på hver side. Sørg for at vende kyllingen med jævne mellemrum. 
  6. Server sammen med  yoghurtdressingen.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 45 min.
Madlavningstid 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 4496 kJ / 1124 kcal
Fedt: 58 g
Protein: 105 g
Kulhydrat: 41 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 4 kyllingelår 
  • 3 spsk. olivenolie
  • 125 ml tyk yoghurt naturel  
  • 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 3 fed hvidløg
  • 3 cm frisk ingefær
  • 1-2 spsk. Tabasco sauce alt efter smag
  • ½ tsk. karrypulver 
  • 1 spsk. brun farin (eller honning)

Krydret lime-yoghurt dressing:

  • 250 ml tyk yoghurt naturel
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. limeskal
  • ½ bundt frisk koriander 
  • Enkelte blade frisk basilikum