Søg
Filter
BBQ Chicken Wings med lime og peber
Bookmark
179 af 373

BBQ Chicken Wings med lime og peber

Saftige grillede kyllingevinger i stærk marinade med sojasauce fra Kikkoman og paprika. Serveres med cousous med grillede grøntsager og chilliyoghurtsauce.

BBQ Chicken Wings med lime og peber
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 180 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3612 kJ / 864 kcal
Fedt: 49.3 g
Protein: 49.5 g
Kulhydrat: 49.5 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 kg kyllingevinger
  • Salt

Marinade:

Grøntsagscouscous og chiliyoghurt:

Forberedelse

  1. Kog kyllingevingerne i letsaltet vand i ca. 20 minutter. Hæld vandet fra, og lad dem køle lidt af. Tilbered marinaden ved at skylle limefrugten i varmt vand og duppe den tør. Riv lidt af skallen, skær limen i halve og pres saften ud. Pil og hak hvidløget fint. Rør limeskal, limesaft, sojasauce, sesamolie, olivenolie, peber, paprika og chilipulver sammen i en skål. Pensl kyllingevingerne med marinaden, og læg dem i køleskabet i 2-3 timer, til du er klar til at starte grillen.
     
  2. Tilbered couscousen i henhold til instrukserne på pakken. Skyl rosmarinen. Skyl auberginen, squashen og tomaterne. Skær enden af auberginen og squashen, og skær dem i tern. Pil løget og skær det i strimler. Bland Teriyaki sauce, olie og peber og tilsæt aubergine, squash, tomater, løg og rosmarin.
     
  3. Tilbered dippen ved at blande yoghurt og ketchup sammen og smag til med chilipulver og sojasauce.
     
  4. Grill kyllingevingerne i ca. 10-20 minutter og grøntsagerne i ca. 10-15 minutter (luk låget, hvis din grill har et). Anret couscous og grøntsager på et fad og hæld chiliyoghurt over. Serveres med kyllingevingerne.

Tip: Når du forkoger vingerne i letsaltet vand, reduceres grilltiden markant, og vingerne forbliver saftige og fulde af smag.

Marinaden passer også godt til kyllingeunder- og overlår.

 

Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 180 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3612 kJ / 864 kcal
Fedt: 49.3 g
Protein: 49.5 g
Kulhydrat: 49.5 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 kg kyllingevinger
  • Salt

Marinade:

Grøntsagscouscous og chiliyoghurt: