Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Søg
Filter
Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Bookmark
4 af 373

Bagte squash med rejer og sprød pankorasp

Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1651 kJ / 393 kcal
Fedt: 24.8 g
Protein: 19.8 g
Kulhydrat: 19.7 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

  1. Skyl squashene, og skær enderne fra. Skær squashene igennem på langs, og udhul dem, så der er ca. ½ cm frugtkød tilbage. Skær det udskrabede frugtkød i små tern. Vask persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
  2. Pil løget, og skær det i små tern. Varm olien op på en pande, og svits løgternene, rejerne, tomaterne og squashternene i olien. Drys med mel, og svits videre et kort øjeblik. Hæld fløde og Sød sauce til ris (eller sojasauce + sukker) ved, kog blandingen op, og lad saucen koge lidt ind. Tilsæt halvdelen af persillen, og smag saucen til med peber og paprikapulver.
  3. Varm ovnen op til 200 °C (over-/undervarme; varmluft: 180 °C). Læg de udhulede squash på en bageplade, og fyld saucen i dem. Bland pankorasp, parmesan og lidt paprikapulver sammen. Drys de fyldte squash med blandingen, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter.
  4. Drys med resten af persillen inden servering.
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1651 kJ / 393 kcal
Fedt: 24.8 g
Protein: 19.8 g
Kulhydrat: 19.7 g

Ingredienser for 4 portion(er)