Bagte squash med rejer og sprød pankorasp

Samlet tid 45 min.
10 min. Arbejdstid
35 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
squash
 ½ bundt
persille
100 g
cherrytomater
1 
løg
2 spsk.
olivenolie
200 g
pillede rejer
2 tsk.
mel
200 g
fløde (kan evt. erstattes af havredrik)
Friskkværnet peber
Stødt sød paprika
40 g
reven parmesan
Næringsindhold: 1651 kJ  /  393 kcal
24,8 g Fedt
19,8 g Protein
19,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl squashene, og skær enderne fra. Skær squashene igennem på langs, og udhul dem, så der er ca. ½ cm frugtkød tilbage. Skær det udskrabede frugtkød i små tern. Vask persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.

Step 2

Pil løget, og skær det i små tern. Varm olien op på en pande, og svits løgternene, rejerne, tomaterne og squashternene i olien. Drys med mel, og svits videre et kort øjeblik. Hæld fløde og Kikkoman Sauce til Ris (eller Kikkoman Sojasauce + sukker) ved, kog blandingen op, og lad saucen koge lidt ind. Tilsæt halvdelen af persillen, og smag saucen til med peber og paprikapulver.

Step 3

Varm ovnen op til 200 °C (over-/undervarme; varmluft: 180 °C). Læg de udhulede squash på en bageplade, og fyld saucen i dem. Bland Kikkoman Panko, parmesan og lidt paprikapulver sammen. Drys de fyldte squash med blandingen, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter.

Step 4

Drys med resten af persillen inden servering.

Opskrifts-ID: 839

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl squashene, og skær enderne fra. Skær squashene igennem på langs, og udhul dem, så der er ca. ½ cm frugtkød tilbage. Skær det udskrabede frugtkød i små tern. Vask persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.

Pil løget, og skær det i små tern. Varm olien op på en pande, og svits løgternene, rejerne, tomaterne og squashternene i olien. Drys med mel, og svits videre et kort øjeblik. Hæld fløde og Kikkoman Sauce til Ris (eller Kikkoman Sojasauce + sukker) ved, kog blandingen op, og lad saucen koge lidt ind. Tilsæt halvdelen af persillen, og smag saucen til med peber og paprikapulver.

Varm ovnen op til 200 °C (over-/undervarme; varmluft: 180 °C). Læg de udhulede squash på en bageplade, og fyld saucen i dem. Bland Kikkoman Panko, parmesan og lidt paprikapulver sammen. Drys de fyldte squash med blandingen, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter.

Drys med resten af persillen inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.