Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Søg
Filter
Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Bookmark
299 af 542

Bagte squash med rejer og sprød pankorasp

Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1651 kJ / 393 kcal
Fedt: 24.8 g
Protein: 19.8 g
Kulhydrat: 19.7 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

  1. Skyl squashene, og skær enderne fra. Skær squashene igennem på langs, og udhul dem, så der er ca. ½ cm frugtkød tilbage. Skær det udskrabede frugtkød i små tern. Vask persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
  2. Pil løget, og skær det i små tern. Varm olien op på en pande, og svits løgternene, rejerne, tomaterne og squashternene i olien. Drys med mel, og svits videre et kort øjeblik. Hæld fløde og Sød sauce til ris (eller sojasauce + sukker) ved, kog blandingen op, og lad saucen koge lidt ind. Tilsæt halvdelen af persillen, og smag saucen til med peber og paprikapulver.
  3. Varm ovnen op til 200 °C (over-/undervarme; varmluft: 180 °C). Læg de udhulede squash på en bageplade, og fyld saucen i dem. Bland pankorasp, parmesan og lidt paprikapulver sammen. Drys de fyldte squash med blandingen, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter.
  4. Drys med resten af persillen inden servering.
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1651 kJ / 393 kcal
Fedt: 24.8 g
Protein: 19.8 g
Kulhydrat: 19.7 g

Ingredienser for 4 portion(er)