
299 af 542
Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Naturligt brygget sojasauce
Teriyaki BBQ sauce med honning
Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
Hovedretter
Alt godt fra havet
BBQ

Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1651 kJ / 393 kcal
Fedt:
24.8 g
Protein:
19.8 g
Kulhydrat:
19.7 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 squash
- ½ bundt persille
- 100 g cherrytomater
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 200 g pillede rejer
- 2 tsk. mel
- 200 g fløde (kan evt. erstattes af havredrik)
- 3-4 spsk. Kikkoman Sød sauce til ris (eller 3-4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce og ca. ½ tsk. sukker)
- Friskkværnet peber
- Stødt sød paprika
- 40 g Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
- 40 g reven parmesan
Forberedelse
- Skyl squashene, og skær enderne fra. Skær squashene igennem på langs, og udhul dem, så der er ca. ½ cm frugtkød tilbage. Skær det udskrabede frugtkød i små tern. Vask persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
- Pil løget, og skær det i små tern. Varm olien op på en pande, og svits løgternene, rejerne, tomaterne og squashternene i olien. Drys med mel, og svits videre et kort øjeblik. Hæld fløde og Sød sauce til ris (eller sojasauce + sukker) ved, kog blandingen op, og lad saucen koge lidt ind. Tilsæt halvdelen af persillen, og smag saucen til med peber og paprikapulver.
- Varm ovnen op til 200 °C (over-/undervarme; varmluft: 180 °C). Læg de udhulede squash på en bageplade, og fyld saucen i dem. Bland pankorasp, parmesan og lidt paprikapulver sammen. Drys de fyldte squash med blandingen, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter.
- Drys med resten af persillen inden servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1651 kJ / 393 kcal
Fedt:
24.8 g
Protein:
19.8 g
Kulhydrat:
19.7 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 squash
- ½ bundt persille
- 100 g cherrytomater
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 200 g pillede rejer
- 2 tsk. mel
- 200 g fløde (kan evt. erstattes af havredrik)
- 3-4 spsk. Kikkoman Sød sauce til ris (eller 3-4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce og ca. ½ tsk. sukker)
- Friskkværnet peber
- Stødt sød paprika
- 40 g Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
- 40 g reven parmesan