Søg
Filter
Bagte grøntsager med mynteyoghurt-dip
Bookmark
345 af 400

Bagte grøntsager med mynteyoghurt-dip

Bagte grøntsager med mynteyoghurt-dip
Tilberedningstid: 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 866 kJ / 348 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 kg kartofler
  • 250 g gul squash
  • 250 g squash
  • 200 g aubergine
  • 300 g rød peberfrugt
  • Et bundt forårsløg uden top
  • 20 g olivenolie
  • 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
  • 3 spsk. hakkede krydderurter (basilikum, persille, timian)

Dip:

  • 150 g yoghurt naturel
  • 30 g mayonnaise
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. hakket frisk mynte

Forberedelse

  1. Bland yoghurt med mayonnaise, citronsaft og mynte. Sæt blandingen i køleskabet.
     
  2. Forvarm ovnen til 200 grader.
     
  3. Skær evt. store kartofler i halve. Skær squash, aubergine og peberfrugt i mindre stykker. Rør alle grøntsager sammen med krydderurter, olivenolie og sojasauce.
     
  4. Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 20 minutter, og tilsæt så resten af grøntsagerne (med undtagelse af forårsløgene) og bag videre i 20 minutter. Tilsæt derefter forårsløgene i bag dem med i et par minutter.
     
  5. Rør de bagte grøntsager sammen og server dem med dip.

Brugte produkter i denne opskrift

Tilberedningstid: 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 866 kJ / 348 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 kg kartofler
  • 250 g gul squash
  • 250 g squash
  • 200 g aubergine
  • 300 g rød peberfrugt
  • Et bundt forårsløg uden top
  • 20 g olivenolie
  • 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
  • 3 spsk. hakkede krydderurter (basilikum, persille, timian)

Dip:

  • 150 g yoghurt naturel
  • 30 g mayonnaise
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. hakket frisk mynte