Søg
Filter
Asiatiske steaks
Bookmark
51 af 483

Asiatiske steaks

Tilbered marineret Asia-steak perfekt fra grill Asia-steak tilberedt perfekt med KIKKOMAN på grillen. Kalvefilet i en asiatisk inspireret marinade. De skarpe aromaer udlignes optimalt med KIKKOMAN sojasauce. En særlig ret til dine gæster.

Asiatiske steaks
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 120 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 858 kJ / 205 kcal
Fedt: 6 g
Protein: 32 g
Kulhydrat: 3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • ½ rød chilipeber
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. KIKKOMAN sojasauce
  • 2 spsk. sherry
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk. Sambal Oelek
  • 4 filetsteaks fra kalv (omkring 4 cm tyk)
  • Salt

Forberedelse

  1. Chilifrugterne vaskes, kernerne fjern og skæres i små terninger, hvidløget pilles og presses. Bland begge dele grundigt med KIKKOMAN sojasauce, sherry, honning og Sambal Oelek.
  2. Læg steaksene i en skål og overdæk dem med marinaden. Skal marinere i køleskab i flere timer eller natten over.
  3. Steaksene tages op af marinaden, duppes tørre og smages til med salt. Grilles ved stærk, direkte varme i cirka 1½ minut. Drejes 90 grader for at få et flot grillmønster og grilles i yderligere 1½ minut. Steaksene vendes og grilles også på den anden side.
  4. Læg steaksene i en moderat, indirekte zone på grillen og fortsæt med at stege i 5-10 minutter for at lade saften fordele sig gennem kødet og steaksene kan blive saftige og møre. Den optimale kernetemperatur er 50 til maksimalt 55 °C.

Tilbered selv en brændende Sambal Oelek:

  1. 200 g rød chilifrugt vaskes og hakkes fint sammen med frøene. 5 snittede chilifrugter lægges til side.
  2. Lad resten simre i 100 ml vand i ca 8 minutter, hæld gennem en si og lad dem dryppe af.
  3. Pureres fint med de rå chilifrugter, bland 1 spsk. olie i og smag til med citronsaft, farin, hvidvinseddike og salt.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 120 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 858 kJ / 205 kcal
Fedt: 6 g
Protein: 32 g
Kulhydrat: 3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • ½ rød chilipeber
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. KIKKOMAN sojasauce
  • 2 spsk. sherry
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk. Sambal Oelek
  • 4 filetsteaks fra kalv (omkring 4 cm tyk)
  • Salt