Asiatiske blomkåls-wings

Samlet tid 45 min.
45 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Blomkåls-wings

1 
blomkål
65 g
hvedemel
3 
fed hvidløg
3 spsk.
ketchup
2 spsk.
lys sukkersirup (eller evt. agavesirup)
1 spsk.
revet ingefær
1 spsk.
sesamolie
3 spsk.
limesaft

Desuden skal du bruge

2 
forårsløg
200 ml
kokosmælk
75 g
jordnøddesmør
2 spsk.
limesaft
Chilipulver
2 spsk.
sesam
Korianderblade
Næringsindhold: 1888 kJ  /  451 kcal
15,9 g Fedt
15,3 g Protein
40,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær blomkålen i små buketter, og skyl dem. Rør melet sammen med ca. 150 ml vand og sojasaucen. Vend blomkålsbuketterne i blandingen, og læg dem jævnt fordelt på en bageplade med bagepapir. Bag blomkålen i en forvarmet ovn ved 225 °C (varmluft) i ca. 15 minutter.

Step 2

Pil og pres hvidløgene, og rør dem sammen med ketchup, Tamari glutenfri sojasauce, sirup, ingefær, olie og limesaft. Vend de varme blomkåls-wings i marinaden, læg dem tilbage på bagepladen, og sæt dem i ovnen igen i ca. 5-10 minutter.

Step 3

Rens og skyl forårsløgene, og snit dem i tynde ringe. Kog kokosmælken op med jordnøddesmørret, og smag til med limesaft, sojasauce og chilipulver. Drys de færdige blomkåls-wings med forårsløg, sesam og koriander, og server kokossaucen som dip.

Opskrifts-ID: 56

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær blomkålen i små buketter, og skyl dem. Rør melet sammen med ca. 150 ml vand og sojasaucen. Vend blomkålsbuketterne i blandingen, og læg dem jævnt fordelt på en bageplade med bagepapir. Bag blomkålen i en forvarmet ovn ved 225 °C (varmluft) i ca. 15 minutter.

Pil og pres hvidløgene, og rør dem sammen med ketchup, Tamari glutenfri sojasauce, sirup, ingefær, olie og limesaft. Vend de varme blomkåls-wings i marinaden, læg dem tilbage på bagepladen, og sæt dem i ovnen igen i ca. 5-10 minutter.

Rens og skyl forårsløgene, og snit dem i tynde ringe. Kog kokosmælken op med jordnøddesmørret, og smag til med limesaft, sojasauce og chilipulver. Drys de færdige blomkåls-wings med forårsløg, sesam og koriander, og server kokossaucen som dip.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.