Søg
Filter
Bookmark
27 af 335

Asiatiske blomkåls-wings

Tilberedningstid: 45 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1888 kJ / 451 kcal

Ingredienser for 4 portioner

Blomkåls-wings:

  • 1 blomkål
  • 65 g hvedemel
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk. ketchup
  • 50 ml Kikkoman Tamari glutenfri sojasauce
  • 2 spsk. lys sukkersirup (eller evt. agavesirup)
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 spsk. sesamolie
  • 3 spsk. limesaft

Desuden skal du bruge:

  • 2 forårsløg
  • 200 ml kokosmælk
  • 75 g jordnøddesmør
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 spsk.
  • Chilipulver
  • 2 spsk. sesam
  • Korianderblade

Forberedelse

Skær blomkålen i små buketter, og skyl dem. Rør melet sammen med ca. 150 ml vand og sojasaucen. Vend blomkålsbuketterne i blandingen, og læg dem jævnt fordelt på en bageplade med bagepapir. Bag blomkålen i en forvarmet ovn ved 225 °C (varmluft) i ca. 15 minutter.

Pil og pres hvidløgene, og rør dem sammen med ketchup, Tamari glutenfri sojasauce, sirup, ingefær, olie og limesaft. Vend de varme blomkåls-wings i marinaden, læg dem tilbage på bagepladen, og sæt dem i ovnen igen i ca. 5-10 minutter.

Rens og skyl forårsløgene, og snit dem i tynde ringe. Kog kokosmælken op med jordnøddesmørret, og smag til med limesaft, sojasauce og chilipulver. Drys de færdige blomkåls-wings med forårsløg, sesam og koriander, og server kokossaucen som dip.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

Blomkåls-wings:

  • 1 blomkål
  • 65 g hvedemel
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk. ketchup
  • 50 ml Kikkoman Tamari glutenfri sojasauce
  • 2 spsk. lys sukkersirup (eller evt. agavesirup)
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 spsk. sesamolie
  • 3 spsk. limesaft

Desuden skal du bruge:

  • 2 forårsløg
  • 200 ml kokosmælk
  • 75 g jordnøddesmør
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 spsk.
  • Chilipulver
  • 2 spsk. sesam
  • Korianderblade