Æg med citrusmakrel

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Tærte:

6 
æg
200 g
røget makrelfillet
Saft af en halv lime
20 g
creme fraiche
Persille
En knivspids peber
Næringsindhold: 3588 kJ  /  857 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.

Step 2

Bland æggeblommerne med den benfrie hakkede makrel.

Step 3

Tilsæt creme fraiche og Ponzu-sauce, og bland det hele sammen. Kom blandingen i en sprøjtepose og klem den ud ind i de halverede æg.

Step 4

Pynt med persille og drys med peber.

Opskrifts-ID: 970

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.

Bland æggeblommerne med den benfrie hakkede makrel.

Tilsæt creme fraiche og Ponzu-sauce, og bland det hele sammen. Kom blandingen i en sprøjtepose og klem den ud ind i de halverede æg.

Pynt med persille og drys med peber.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.