Søg
Filter
Veggie BBQ-spyd
Bookmark
1 af 447

Veggie BBQ-spyd

Veggie BBQ-spyd
Samlet tid 40 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

½ blomkål

½ hokkaidogræskar

2 lime

4 spsk. Kikkoman sojasauce

1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce 

4 spsk. olivenolie

4 timiankviste

Friskkværnet peber

1 skalotteløg

½ fennikel

4 radiser

1 hjertesalat

50 g oliven

 

Forberedelse

Skær blomkål i buketter og græskar med skræl i grove tern. Halver limefrugterne. Sæt det hele på spyd.

Rør sojasauce, TABASCO® Pepper Sauce, olivenolie, finthakket timian og friskkværnet peber sammen. Læg spyddene på grillen og grill ca. 20-25 minutter ved mellemvarme. Pensl løbende med marianden.

Skær fennikel, radiser og skalotteløg tyndt på et mandolinjern. Læg dem eventuelt i isvand for at gøre dem ekstra sprøde. Pluk salaten og læg det på et fad. Top med det grillede grønt, fennikel, radise og oliven. Hæld den overskydende marinade over.

Spyddene kan også bruges som tilbehør uden salat.

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 40 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

½ blomkål

½ hokkaidogræskar

2 lime

4 spsk. Kikkoman sojasauce

1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce 

4 spsk. olivenolie

4 timiankviste

Friskkværnet peber

1 skalotteløg

½ fennikel

4 radiser

1 hjertesalat

50 g oliven