Laksewraps
1 af 373
Søg
Filter
Laksewraps
Bookmark
1 af 373

Laksewraps

Laksewraps
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1585 kJ / 378 kcal
Fedt: 19.3 g
Protein: 23.3 g
Kulhydrat: 25.8 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • Ca. 80 g vårsalat/feldsalat
  • 1 gul peberfrugt
  • 4 fuldkornspandekager
  • 60 g urteost
  • Ca. 400 g laks (se opskrift på bao-buns med laks)
  • 80 g bønnespirer

Forberedelse

  1. Pluk og skyl salaten, og slyng den tør. Skær peberfrugterne i halve, fjern kernerne og de hvide hinder. Skyl de halve peberfrugter, og skær dem i strimler.
  2. Varm evt. madpandekagerne op i ovnen, og pensl dem med urteost.
  3. Fordel salaten, peberfrugterne, laksen og bønnespirerne på pandekagerne, rul dem sammen, og vikl dem evt. ind i smørrebrødspapir eller bagepapir for at holde sammen på dem. Server de færdige wraps skåret i halve på skrå.
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1585 kJ / 378 kcal
Fedt: 19.3 g
Protein: 23.3 g
Kulhydrat: 25.8 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • Ca. 80 g vårsalat/feldsalat
  • 1 gul peberfrugt
  • 4 fuldkornspandekager
  • 60 g urteost
  • Ca. 400 g laks (se opskrift på bao-buns med laks)
  • 80 g bønnespirer