Lynstegte grøntsager med sprøde nudler
Søg
Filter
Lynstegte grøntsager med sprøde nudler
Bookmark
1 af 400

Lynstegte grøntsager med sprøde nudler

Lynstegte grøntsager med sprøde nudler

Ingredienser for 4 portion(er)

Sprøde nudler:

  • Jordnødde- eller kokosolie til stegning
  • 150 g fine risnudler 

Lynstegte grøntsager:

  • 2 røde peberfrugter, uden kerner og skåret i stykker
  • 1 gul peberfrugt, uden kerner og skåret i stykker
  • 1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 2 gulerødder, skåret i tynde stave
  • 150 g sukkerærter, halveret på langs
  • 150 g babymajs, halveret på langs

Sauce:

Forberedelse

Opvarm ca. 5 cm olie i en wok til 190°C. Test evt. ved at stege en brødterning i olien – den skal blive gyldenbrun på 30 sekunder for at olien er varm nok.

Klip risnudlerne i mindre stykker og steg disse i olien ad flere omgange indtil nudlerne puffer op og bliver hvide og sprøde. Læg nudlerne på et stykke køkkenrulle og hold dem varme i ovnen ved lav varme.

Bland sojasauce, limesaft, sukker og ingefær.

Hæld olien fra wokken undtagen ca. 2 spsk. og skru op på høj varme. Lynsteg peberfrugt, løg og gulerødder i 3 minutter. Tilsæt sukkerærter og babymaj og lynsteg yderligere 3 minutter.

Hæld saucen i wokken og lynsteg i 2 minutter, mens grøntsagerne dækkes af sauce.

Server straks med de sprøde nudler og chili på toppen.

Til denne opskrift, er der en video.

    Brugte produkter i denne opskrift

    Ingredienser for 4 portion(er)

    Sprøde nudler:

    • Jordnødde- eller kokosolie til stegning
    • 150 g fine risnudler 

    Lynstegte grøntsager:

    • 2 røde peberfrugter, uden kerner og skåret i stykker
    • 1 gul peberfrugt, uden kerner og skåret i stykker
    • 1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
    • 2 gulerødder, skåret i tynde stave
    • 150 g sukkerærter, halveret på langs
    • 150 g babymajs, halveret på langs

    Sauce: