
Karrysauce med sojasauce og kokosmælk
En typisk indisk grønsagsret, der er både hurtig og nem at lave, suppleret med den rige smag af Kikkoman sojasauce. Kan tilberedes med et bredt udvalg af grøntsager.

Ingredienser for 4 portion(er)
- Kokosolie eller olie til stegning
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 5 spsk. karrypulverblanding (Mild Madras eller lignende)
- 3 spsk. vand
- 500-600 g udvalgte grøntsager (champignon, rød peberfrugt, gulerod, broccoli, squash osv.) - hakket i tern eller mundrette stykker
- 1 dåse kikærter
- 2 dåser kokosmælk
- 60-100 ml Kikkoman sojasauce (afhængig af individuel smag, hvor salt du ønsker det)
- Frisk hakket koriander til pynt.
Forberedelse
Hak løg og hvidløg fint, og steg disse 3-4 minutter i varm olie i en gryde under omrøring af og til. Bland karrypulver med vand til en jævn blanding, kom den i gryden og steg den over et lavt blus i et par minutter. Rør ofte rundt, og lad ikke blandingen brænde på. Tilsæt grøntsager, rør rundt og tilsæt kokosmælk og sojasauce. Rør rundt og sørg for, at intet sætter sig fast i bunden af gryden. Dæk til og kog over et lavt blus i 15 minutter, eller indtil grøntsagerne bliver møre. Tilsæt kikærter, og kog i 1 minut. Serveres varm med vilde ris og pyntes med hakket koriander.
Tip: Denne karry smager bedst på andendagen!
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- Kokosolie eller olie til stegning
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 5 spsk. karrypulverblanding (Mild Madras eller lignende)
- 3 spsk. vand
- 500-600 g udvalgte grøntsager (champignon, rød peberfrugt, gulerod, broccoli, squash osv.) - hakket i tern eller mundrette stykker
- 1 dåse kikærter
- 2 dåser kokosmælk
- 60-100 ml Kikkoman sojasauce (afhængig af individuel smag, hvor salt du ønsker det)
- Frisk hakket koriander til pynt.