Søg
Filter
Stegt lam
Bookmark
1 af 483

Stegt lam

Stegt lam
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2453 kJ / 586 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 150 g gulerødder
  • 8 skalotteløg
  • 1 spsk. olie
  • 2 lammeskanke
  • 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • 10 ml grøntsagsbouillon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. quatre épices (mix af peber, nelliker, muskatnød og ingefær)
  • peber
  • 200 g butter beans
  • 150 g ærter
  • 2 forårsløg
  • 1 bundt koriander
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g kogt bulgur
  • ½ tsk. stødt spidskommen

Forberedelse

Skræl og snit gulerødderne og løgene. Varm madolien op på en pande. Brun lammeskankene på begge sider, og tag dem af panden igen. Kom løgene og gulerødderne på panden, og svits dem i 2 minutter ved lav varme under omrøring. Læg derefter lammeskankene på panden igen, og hæld BBQ-saucen over. Vend kødet, tilsæt salt, og lad det hele koge op og simre i 15 minutter. Tilsæt grøntsagsbouillonen. Hak hvidløget, og tilsæt det sammen med 1 tsk. quatre épices. Læg låg på panden, og lad retten simre i 1 time, idet der røres rundt af og til. (Ved slutningen af tilberedningstiden skal saucen være kogt ind og kun lige dække lammeskankene.)

Kom ærter og bønner i kogende saltvand, kog dem i 3 minutter, og hæld vandet fra. Pil og snit løgene, og hak korianderen.

Hæld olien på en stegepande, og svits løgene i 5 minutter ved svag varme under omrøring. Tilsæt ærterne og bønnerne, rør rundt, og lad det hele simre videre i yderligere 5 minutter ved svag varme. Tilsæt bulgur og drys med spidskommen.

Varm det hele op i yderligere 5 minutter, tilsæt den hakkede koriander, rør rundt, og tag panden af blusset. Bulguren og grøntsagerne serveres sammen med de varme lammeskanke.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2453 kJ / 586 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 150 g gulerødder
  • 8 skalotteløg
  • 1 spsk. olie
  • 2 lammeskanke
  • 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • 10 ml grøntsagsbouillon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. quatre épices (mix af peber, nelliker, muskatnød og ingefær)
  • peber
  • 200 g butter beans
  • 150 g ærter
  • 2 forårsløg
  • 1 bundt koriander
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g kogt bulgur
  • ½ tsk. stødt spidskommen