Teriyaki-Mix-spyd

Ingredienser

4 Portioner

Til kæmperejespyd:

4 
kæmperejer (med hoved)

Til oksekødsspyd:

1 bundt
grønne asparges
200 g
roastbeef

Til kammuslingespyd:

1 
squash
8 
kammuslinger
Næringsindhold: 668 kJ  /  158 kcal
3,2 g Fedt
24,5 g Protein
7,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kæmperejerne op på bagsiden, og fjern tarmen. Kom hele kæmperejen på spyddet, og gril den. Pensles med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.

Step 2

Skær det nederste stykke af aspargesene af. Skræl den nederste del af aspargesen, blancher den, og skær den i stykker på 4 cm. Skær roastbeef i skiver på 15 g, og bank dem flade. Svøb aspargesen i roastbeefskiverne, og kom det hele på et spyd. Glaser dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning efter stegningen.

Step 3

Skær squashen i strimler på langs (med en aspargesskræller). Rul kammuslingerne ind i squashstrimlerne, og kom dem på et spyd. Brun muslingerne på begge sider, og pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 172

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kæmperejerne op på bagsiden, og fjern tarmen. Kom hele kæmperejen på spyddet, og gril den. Pensles med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.

Skær det nederste stykke af aspargesene af. Skræl den nederste del af aspargesen, blancher den, og skær den i stykker på 4 cm. Skær roastbeef i skiver på 15 g, og bank dem flade. Svøb aspargesen i roastbeefskiverne, og kom det hele på et spyd. Glaser dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning efter stegningen.

Skær squashen i strimler på langs (med en aspargesskræller). Rul kammuslingerne ind i squashstrimlerne, og kom dem på et spyd. Brun muslingerne på begge sider, og pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.