Teriyaki-Mix-spyd
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kæmperejerne op på bagsiden, og fjern tarmen. Kom hele kæmperejen på spyddet, og gril den. Pensles med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.
Step 2
Skær det nederste stykke af aspargesene af. Skræl den nederste del af aspargesen, blancher den, og skær den i stykker på 4 cm. Skær roastbeef i skiver på 15 g, og bank dem flade. Svøb aspargesen i roastbeefskiverne, og kom det hele på et spyd. Glaser dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning efter stegningen.
Step 3
Skær squashen i strimler på langs (med en aspargesskræller). Rul kammuslingerne ind i squashstrimlerne, og kom dem på et spyd. Brun muslingerne på begge sider, og pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 172
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide