Pizza med stegt Teriyaki-pølse

Samlet tid 35 min.

Ingredienser

4 Portioner
2 
pakker pizzadejblanding à 145 g
1 spsk.
olie
4 
svinepølser uden skind, skåret i små stykker
1 
lille grøn peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
 ½ 
lille løg, snittet i tynde skiver
2 
stk. mozzarella-kugler à 125 g, plukket i små stykker
 ½ tsk.
chiliflager
2 
forårsløg
Næringsindhold: 2899 kJ  /  692 kcal
36,8 g Fedt
30,8 g Protein
58,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 220 °C/varmluftsovn 200 °C (gas: trin 8). Tilbered pizzadejene efter anvisningen på pakken.

Step 2

Varm olien op på en pande, og svits pølsestykkerne i 3-4 minutter, til de er brune på alle sider. Skru ned for varmen, og tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg og 50 ml vand. Bland saucen godt med pølserne, og lad det hele simre i et minut under omrøring. Tag derefter panden af blusset.

Step 3

Rul pizzadejene ud til to pizzabunde med en diameter på ca. 25 cm, og læg dem på hver sin bageplade. Fordel pølsestykkerne og saucen på de to pizzabunde, og drys med peber og løg.

Step 4

Bag pizzaerne i 5-6 minutter. Tag dem derefter ud af ovnen, og drys med mozzarella. Sæt pizzaerne i ovnen igen, og bag videre i 5-6 minutter, indtil osten er smeltet.

Step 5

Drys med chiliflager og forårsløg før servering.

Opskrifts-ID: 92

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 220 °C/varmluftsovn 200 °C (gas: trin 8). Tilbered pizzadejene efter anvisningen på pakken.

Varm olien op på en pande, og svits pølsestykkerne i 3-4 minutter, til de er brune på alle sider. Skru ned for varmen, og tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg og 50 ml vand. Bland saucen godt med pølserne, og lad det hele simre i et minut under omrøring. Tag derefter panden af blusset.

Rul pizzadejene ud til to pizzabunde med en diameter på ca. 25 cm, og læg dem på hver sin bageplade. Fordel pølsestykkerne og saucen på de to pizzabunde, og drys med peber og løg.

Bag pizzaerne i 5-6 minutter. Tag dem derefter ud af ovnen, og drys med mozzarella. Sæt pizzaerne i ovnen igen, og bag videre i 5-6 minutter, indtil osten er smeltet.

Drys med chiliflager og forårsløg før servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.