Mini-rejepandekager
Fremgangsmåde
Step 1
Skær noripladen ud i stykker på 6 x 4 cm. Pil tigerrejerne, og fjern tarmen. Skær rejerne i grove stykker, og blend dem til en surimi-fars.
Step 2
Pil løgene, hak dem fint, og drys dem med kartoffelmel eller majsstivelse. Kom løgene i en skål, tilsæt surimi-farsen, og rør det hele godt sammen. Form blandingen til små pandekager (à ca. 20 g). Vikl et stykke noriplade om hver pandekage. Panér med kartoffelmel/majsstivelse, og fritér pandekagerne ved 170° C.
Step 3
Server rejepandekagerne varme med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning, mayonnaise og shichimi.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 352
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide