Glaseret andebryst med aubergine
Glaseret andebryst med aubergine

Glaseret andebryst med aubergine

Ingredienser

4 Portioner
150 g
andebryst
 ½ 
aubergine
6 
strå purløg
1 nip
peber
1 spsk.
salatolie
1 tsk.
appelsinmarmelade

Fremgangsmåde

Step 1

Puds andebrystet, og rids skindet. Steg andebrystet ved høj varme på begge sider, og lad det stege videre under låg, til kødet er lyserødt. Tag andebrystet af panden, og lad det hvile i et stykke stanniol.

Step 2

Tør olien af panden, og kom 50 ml vand på panden. Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Skær skiverne i halve eller kvarte, hvis de er for store. Steg aubergineskiverne på begge sider på en anden pande.

Step 3

Kom Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning på en anden pande. Skær andebrystet i skiver til 10 portioner, og ryst kødskiverne på panden med Teriyaki, til de er glaseret på alle sider.

Step 4

Anret aubergineskiverne med en skive glaseret andebryst ovenpå. Pynt med appelsinmarmelade, fintsnittet purløg og sort peber.

Tip:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 141

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Puds andebrystet, og rids skindet. Steg andebrystet ved høj varme på begge sider, og lad det stege videre under låg, til kødet er lyserødt. Tag andebrystet af panden, og lad det hvile i et stykke stanniol.

Tør olien af panden, og kom 50 ml vand på panden. Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Skær skiverne i halve eller kvarte, hvis de er for store. Steg aubergineskiverne på begge sider på en anden pande.

Kom Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning på en anden pande. Skær andebrystet i skiver til 10 portioner, og ryst kødskiverne på panden med Teriyaki, til de er glaseret på alle sider.

Anret aubergineskiverne med en skive glaseret andebryst ovenpå. Pynt med appelsinmarmelade, fintsnittet purløg og sort peber.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.