

Glaserede auberginer med quinoa
Fremgangsmåde
Step 1
Kog quinoaen i vand. Rens og hak krydderurterne fint.
Step 2
Skræl auberginerne, og fjern stilkene. Skær auberginerne i ca. ½ cm tykke skiver og derefter i strimler.
Step 3
Varm 1 spsk. olie op på en pande, og kom auberginerne på panden. Svits dem i 2 minutter under hyppig vending. Tilsæt 10 ml vand, og svits videre i 5 minutter ved høj varme. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, rør godt rundt, og lad det hele simre i yderligere 10 minutter, idet der røres af og til. Hæld vandet fra, når quinoaen er færdigkogt, og hæld quinoaen i en salatskål, hvor den blandes sammen med krydderurterne og resten af olien.
Step 4
Anret quinoaen på tallerkener, og fordel auberginestrimlerne ovenpå inden servering.
Opskrifts-ID: 391
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide