Så er det tid til temaki-fest!

Temaki-sushi er en af de nemmeste former for sushi. Direkte oversat betyder det japanske ord temaki ”håndrullet”, og som navnet siger, kræver det ingen bambusmåtte at lave dem. Noripladerne rulles nemlig bare sammen i hånden til en slags kræmmerhus.

Man starter med at lægge sit yndlingsfyld på en noriplade – det kan varieres efter smag og behag, kun fantasien sætter grænsen: ris, fisk, skaldyr, fjerkræ, kød og grøntsager som for eksempel agurk, peberfrugter, forårsløg eller gulerødder. I stedet for noriplader kan man også bruge tortillapandekager, tacos, rispapir, salatblade, æggeomelet, wontonplader, gyoza skins eller brød som wrap, der bare formes til ruller med hænderne.

Som prikken over i’et skal der naturligvis også en lækker sauce eller dip til for at give temaki’en den helt rigtige smag. Til pensling kan man blandt andet bruge wasabi, mayonnaise eller ketchup. Og som dip er saucerne fra Kikkoman det perfekte valg til enhver form for temaki – hvad enten det er naturligt brygget sojasauceen Ponzu sauce eller en Teriyaki sauce. Temaki-sushi er som skabt til hyggelige måltider med hele familien, da både børn og voksne selv kan rulle deres egne temaki med det foretrukne fyld.

Så nemt er det at lave temaki

Temaki er det oplagte valg til en hyggelig aften med vennerne – ikke mindst fordi de lækre håndruller byder på så mange muligheder og noget for enhver smag. Du stiller bare forskelligt fyld på bordet, så hver især kan tage for sig af retterne. Gæsterne sætter selv deres wrap og fyld sammen efter smag og behag – velbekomme! Du kan naturligvis også vælge et særligt tema og lægge hovedvægten på bestemte ingredienser. Kikkoman har samlet nogle forskellige idéer:

TEMAKI med nori-tangplader

TEMAKI med grøntsager

TEMAKI med tortillas

TEMAKI med pandekager eller brød

TEMAKI med æggeomelet

TEMAKI med wontonplader/gyoza skins

Du kan læse meget mere om TEMAKI her.

Temaki, nigiri eller maki – sushi er ikke bare sushi! Det populære japanske bud på fingermad findes i mange forskellige former og udførelser. Den mest kendte er maki-sushi, hvilket oversat betyder ”rullet sushi”. Ved maki-sushi bliver ingredienserne, for eksempel rå laks, tunfisk, ål, omelet, syltet ræddike, agurk eller gulerod, rullet ind i en tangplade (nori) ved hjælp af en bambusmåtte. Nigiri-sushi består derimod af en lille aflang klump sushiris, som belægges med fisk eller omelet og evt. en strimmel nori for at holde sammen på tingene. Du kan blive klogere på de forskellige former for sushi her.

Flere opskrifter på wraps fra alle steder i verden

Wok-videoer
Lynstegte grøntsager med sprøde nudler
Wok-videoer
Teriyaki ægnudler med steak
Wok-videoer
Teriyaki svinekoteletter med en farverig salat
Wok-videoer
Lynstegt kylling med soja, appelsin og ingefær
Wok-videoer
Teriyaki kylling med en farverig salat
Dessert-videoer
Bagt ananas
Dessert-videoer
Glutenfri chokoladekage
Dessert-videoer
Blåbær muffins
Dessert-videoer
Appelsinkage
BBQ-videoer
Kålpakker
BBQ-videoer
Spicy kyllingespyd med tomatdip
BBQ-videoer
Fyrig oksesteak
BBQ-videoer
Grillet fisk og skaldyr med ponzu-grøntsagssauce
BBQ-videoer
Grillet Teriyaki kyllingebryst
BBQ-videoer
Oksesteaks med sojamarinade
BBQ-videoer
Squash-laks-tern
Videoer med teriyaki saucer
Risruller med kylling und porre
Burger-videoer
Spicy Kyllingburger
Burger-videoer
Vegetarisk burger
Burger-videoer
Klassisk burger
Burger-videoer
Gourmet-beefburger med karamelliserede rødløg
BBQ-videoer
Fyldte champignons
BBQ-videoer
Grillet aubergine
BBQ-videoer
Fyldte bacon-løg
BBQ-videoer
Grillede asparges-kylling-spyd
BBQ-videoer
Fyldte porreruller
BBQ-videoer
Mørbrad med appelsinglasering
BBQ-videoer
Pulled laks
Videoer med specielle saucer
Poke Salat
20 min 248 kJ / 59 kcal
Videoer med specielle saucer
Vegetarisk Poke Wrap
Videoer med specielle saucer
Poke Bowl med laks
Instruktionsvideoer
Giv dine salater et hurtigt pift
Instruktionsvideoer
BBQ-marinader tilberedt i en håndevending
Instruktionsvideoer
Hurtig og nem mad i wok
Instruktionsvideoer
Vegetarisk livsstil
Videoer
TV Spot: Food loves Kikkoman
Videoer
TV Spot: Food Poetry
Food Service
Kikkoman specialsaucer

Kikkoman tilbyder en lang række specialsaucer, som gør det nemt for dig at fremtrylle fantastiske retter og give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Food Service
Kikkoman Teriyaki-saucer

Gå på opdagelse i det udsøgte udvalg af Kikkoman Teriyaki-saucer, og få mere at vide om vores unikke marinader og færdigsaucer, der også er særdeles velegnede som dip.

Food Service
Kikkoman sojasaucer

Vores førsteklasses Kikkoman naturligt bryggede sojasaucer er det ideelle krydderi både i køkkenet og ved bordet. Dine gæster vil elske dem!

Forbrugere
Kikkoman specialsaucer

I tillæg til de traditionelle sojasaucer og Teriyaki-saucer tilbyder Kikkoman også en lang række specialsaucer, som kan give enhver ret et ekstra lækkert pift.

Forbrugere
Kikkoman Teriyaki-saucer

Vores udsøgte udvalg af Teriyaki-saucer omfatter forskellige færdigmarinader og færdigsaucer, der også er særdeles velegnede som dip.

Forbrugere
Kikkoman sojasaucer

Kikkomans program af naturligt bryggede sojasaucer byder på noget for enhver smag og for særlige kostbehov – hvad enten det er klassisk, med mindre salt, økologisk, glutenfri eller en sød udgave.

Industri
Kontakt

Industri
Produktion

Kikkomans historie går mere end 300 år tilbage, og virksomheden er i dag verdens største producent af naturligt brygget sojasauce.

Industri
Kikkoman Quality

Discover what makes Kikkoman Soy Sauce superior, what its benefits are and how it is graded according to the Japanese standards.

Industri
Kikkoman og kvalitet

Discover what makes Kikkoman Soy Sauce superior, what its benefits are and how it is graded according to the Japanese standards.

Industri
Industriprodukter og deres anvendelse

Besøg vores sider dedikeret til fødevareindustrien, og få mere at vide om Kikkomans førsteklasses kvalitetsprodukter.

Industri
Teriyaki marinade

Den pikante Kikkoman Teriyaki marinade er perfekt til stegning, grillning og langtidsstegning af kød og grøntsager.

Industri
Sojasauce i pulverform

Vores spraytørrede sojasaucepulver er den ideelle basis til tørre bouilloner, supper, saucer og marinader.

Industri
Tamari glutenfri sojasauce

Kikkoman naturligt brygget sojasauce fås også i en glutenfri udgave.

Industri
Saltreduceret sojasauce

Kikkoman naturligt brygget sojasauce fås også i en saltreduceret udgave.

Industri
Sojasauce (professionel)

Kikkoman naturligt brygget sojasauce fås også i en professionel udgave.

Industri
Sojasauce (standard)

Kikkoman naturligt brygget sojasauce fås også i en standardudgave.

Industri
Sojasauce (fancy)

Klik her for at få mere at vide om vores naturligt bryggede sojasauce (fancy).

Industri
Flydende sojasauce

Vores naturligt bryggede flydende sojasauce fås i varianterne fancy, standard og professionel samt i en saltreducereret og en glutenfri udgave.

Madblog
Food Blog

Japan, washoku & Kikkoman hænger uadskilleligt sammen. Få mere inspiration her …

Madblog
Fermentering – den nye madtrend

I gamle dage syltede man for at konservere frugt og grøntsager, som kun kunne fås på visse årstider, men i dag ved vi, at fermenterede fødevarer har meget mere at byde på. Prøv det – du vil elske det!

Madblog
Små energipakker

Kerner, korn og frø har en meget positiv effekt på helbredet. De er propfulde af værdifulde næringsstoffer – nok til at give nye spirer kraft og energi til at vokse sig til store, stærke og sunde planter.

Madblog
Svampe – skovens delikatesser

Kantareller, karljohansvampe, shiitake-svampe og trøfler er bare fire af de mange forskellige svampearter, der vokser her på jorden. Alene i Europa findes der over 5.000 forskellige arter.

Madblog
Teriyaki-saucer til BBQ-sæsonen

Sommer + sol = grilltid! Vores marinader gør det nemt at lave nye og spændende lækkerier på grillen. Gør dine grillbøffer og co. til de helt store stjerner til grillfesten!

Madblog
Fuld af energi hele sommeren igennem!

Sol og masser af varme er dejligt, men sommeren kan også være en stor belastning for kroppen. Derfor har Kikkoman samlet et par gode tips om råvarer med masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige her i sommervarmen.

Madblog
Lette retter

Vitalitet er ikke kun et spørgsmål om at dyrke idræt og få nok motion. En sund kost er lige så vigtig for vores fysiske velvære.

Madblog
Nemme BBQ-opskrifter

De kaloriefattige saucer fra Kikkoman passer perfekt til grillmad. Prøv for eksempel at bruge dem som dip eller til marinering af bøffer, koteletter, fisk, grøntsager eller andre råvarer – du vil elske det!

Madblog
Hurtige sommeropskrifter

Når sommervarmen er over os, er det skønt at kunne fremtrylle et let og lækkert måltid i en håndevending. Kikkomans sojasaucer ideelle i kombination med årstidens råvarer, når du gerne vil give dine sommerretter et frisk krydret pift.

Madblog
Hemmeligheden bag den perfekte burger

Hvad enten det er i den klassiske amerikanske udførelse, med pulled pork, pastrami eller vegansk: Burgeren har for længst lagt sit image som fastfood bag sig og bliver i dag dyrket i stor stil og tilberedt efter alle kunstens regler.

Madblog
BBQ – mere end bare grillmad

Når du griller på traditionel vis, steges grillmaden direkte over gløderne. Ved BBQ tilberedes grillvarerne derimod langsomt i den aromatiske røg, hvilket giver dem en meget karakteristisk smag.

Madblog
Sakura zensen

Sakura zensen, som direkte oversat betyder ”kirsebærblomstfront”, forvandler hvert år Japan til et imponerende blomsterhav i hvide og lyserøde farver. Her kan du få mere at vide om kirsebærtræernes blomstring i Japan.

Madblog
Aspargestid med Kikkoman

Asparges spises mange steder traditionelt med hollandaise, men de smager også fantastisk med sojasauce. Vi har samlet nogle god tips om alt fra indkøb til servering.

Madblog
Æggeretter med Kikkoman

Vidste du, at sojasauce også er særdeles velegnet til æggeretter? I det japanske køkken findes der mange retter med æg i hovedrollen eller som supplerende ingrediens.

Madblog
Desserter med Kikkoman sojasauce

I Japan er desserter med sojasauce utroligt populære. Der bruges endda sojasauce i isblandinger for at give isen en udsøgt karamelsmag.

Madblog
Sæsonkalender

Grøntsager smager bedst, når de er friske og lokalt producerede. I vores kalender kan du hurtigt se, hvornår det er sæson for de forskellige grøntsager.

Madblog
Bento-bokse

Traditionelle madkasser fra Japan, de såkaldte bento-bokse, har udviklet sig til at være kult. De udmærker sig ved deres usædvanlige design med forskellige rum. Ruminddelingen sikrer, at indholdet ikke blandes sammen.

Madblog
Hvad en bønne kan blive til

Tofu, sojasauce, miso, edamame, sojamælk, sojamel, sojaolie – listen over råvarer, der fremstilles af sojabønner, er lang! Sojaprodukter har længe været populære i Asien og bliver i stigende grad også efterspurgt i resten af verden.

Madblog
Umami: den 5. grundsmag

Sødt, surt, salt og bittert – det er de fire almenkendte smagsoplevelser. Umami er den femte smagsdimension og det, vi oplever som en kraftig, rund og fyldig smag.

Madblog
Insidertip fra Japan: ponzu

En af de mest populære kryddersaucer i det japanske køkken er ponzu, som er kendetegnet ved en fin og frisk citronsmag. Det samme gælder Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, som er fremstillet på basis vores sojasauce tilsat et stænk citron.

Madblog
Salater med Kikkoman

Kikkoman sojasauce og vores forskellige specialsaucer er ideelle til salatdressinger og vinaigretter. Nyd dine sommersalater med Kikkomans saucer!

Madblog
Glutenfri glæder

Cøliaki er i dag langt mere kendt end tidligere. Derfor omfatter Kikkomans produktprogram nu også glutenfri produkter.

Madblog
Hjemmelavet sushi

I dag er sushi kendt og elsket af alle. Det er en stor fornøjelse at nyde en portion veltilberedte maki og co., men det er lige så sjovt at rulle dem selv!

Madblog
Det hawaiianske fusionskøkken

Den etniske mangfoldighed på Hawaii-øerne i Stillehavet har resulteret i et unikt og meget varieret køkken. De typiske retter er baseret på de forskellige indvandreres madtraditioner, som er blevet til en fast del af det hawaiianske køkken.

Madblog
Mexico møder Kikkoman sojasauce

Det mexicanske køkken er lige som det japanske køkken blevet udpeget af UNESCO som immateriel verdenskulturarv. Og faktisk passer de to madverdener overraskende godt sammen.

Madblog
Japas = japanske tapas

Japas er mundrette lækkerbiskner, der smager fantastisk. Japanske tapas kan enten være originale japanske specialiteter eller andre småretter inspireret af det traditionelle japanske køkken.

Madblog
La dolce vita med Kikkoman

Mange typiske italienske fødevarer som for eksempel parmesanost, tørrede tomater, champignons og ansjoser har én vigtig ting til fælles: umami, en udpræget rund og fyldig smag. Så hvorfor ikke kombinere disse lækkerier med umami-sojasauce?

Madblog
Asiatiske nudler

Kender du alle nudel- og pastatyper? Har du for eksempel hørt om SOBA-, UDON- og RAMEN-nudler? Og hvad med SHIRATAKI-nudler? Her kan du få mere at vide om de spændende asiatiske nudler!

Madblog
Washoku

Washoku er navnet på det traditionelle japanske køkken, som er tæt forbundet med landets kultur og filosofi. Og washoku har endda status som UNESCO-verdenskulturarv!

Madblog
Europas traditionelle juleretter

Kikkoman sojasauce giver alle former for juleretter et enestående lækkert umami-pift – her kan du læse hvordan!

Madblog
Ovnfriske specialiteter

Ovnfrisk mad forkæler alle sanser, for ovnretter er pikante, stærke og kraftige i smagen og giver fantastisk lækre smagsoplevelser. Den lange tilberedningstid sikrer, at alle krydderiernes aromaer kommer til deres ret.

Virksomheden
Virksomheden

Bliv klogere på virksomhedens traditioner og idégrundlag.

Virksomheden
Brand og logo

Navnet Kikkoman har en særlig betydning: "Kikko" betyder skildpaddeskjold, og "man" betyder 10.000. Her kan du læse mere om, hvorfor vi har valgt netop dette navn!

Virksomheden
Kikkomans historie

Kikkomans rødder går helt tilbage til år 1630. Dengang begyndte familien Mogi at brygge en mørkebrun kryddersauce af soja, hvede, vand og salt.

Virksomheden
Idégrundlag

”Seasoning your life” – det er vores internationale slogan. Kikkoman forbinder en 300 år gammel japansk bryggetradition med en moderne madkultur og livsstil.

Virksomheden
Kikkoman og kvalitet

Kikkomans målsætning er at hjælpe mennesker overalt i verden til sundere kostvaner og et bedre helbred. Det gør vi ved at tilbyde sikre produkter, førsteklasses kvalitet og en fremragende service.

Virksomheden
Kikkoman-gruppen

Kikkoman er førende på verdensmarkedet for sojasauce. Millioner af mennesker verden over kender og bruger Kikkoman naturligt brygget sojasauce.

Nyheder
Nyt fra Kikkoman

Nyheder, events og meget mere ...

Opskrifter
Vil du have nye madlavningsidéer?

Tilmeld Kikkoman ugentlig opskrift! En lækker Kikkoman-opskrift sendes til dig hver uge. Klik her og bliv inspireret af vores opskrifter til din madlavning!

Økologisk sojasauce

Naturligt brygget sojasauce

Kikkoman & sojasauce
Kikkoman & sojasauce

Virksomhedens historie, vores bryggemetode og naturlige råvarer: Få mere at vide om Kikkoman og vores sojasaucer.

Tips til anvendelse
Holdbarhed og opbevaring

Her finder du mange nyttige oplysninger om sojasaucernes holdbarhed, og hvordan de skal opbevares, så de bevarer deres gode smag så længe som muligt!

Tips til anvendelse
Rigtig brug af sojasauce

Her kan du læse mere om, hvor meget sojasauce du skal bruge til forskellige retter. Det er nemmere, end du tror!

Kikkoman kvalitet
Tjek etiketten

Vi hjælper med at afkode, hvad står på etiketten, og giver dig tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en sojasauce.

Kikkoman kvalitet
Test produktet med alle sanser

Du kan opleve forskellen mellem Kikkoman naturligt brygget sojasauce og andre sojasaucer ved at se på produkterne, lugte til dem, røre ved dem og smage på dem!

Kikkoman kvalitet
Kikkomans historie

Kikkoman blev oprindelig grundlagt i Noda i Japan. I 1970’erne kom der for alvor gang i salget og produktionen verden over. Her kan du læse mere om Kikkomans succeshistorie.

Kikkoman kvalitet
Kikkomans designerflaske

Vores førsteklasses sojasauce tager sig bedst ud i den ikoniske Kikkoman dispenserflaske. Her kan du få mere at vide om vores berømte flaske.

Kikkoman kvalitet
Sojasauce i stedet for salt

Du kan nemt reducere saltindholdet i maden ved at bruge sojasauce i stedet for salt i madlavningen. Her kan du få mere at vide om, hvordan sojasauce kan bidrage til en saltfattig kost.

Kikkoman kvalitet
Garanteret GMO-fri

De fire nøje udvalgte råvarer, som Kikkoman sojasauce er produceret af – sojabønner, vand, hvede og salt – er helt naturlige og garanteret GMO-fri!

Kikkoman kvalitet
Naturlige råvarer

Vores naturligt bryggede sojasauce er fri for kunstige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere – og alligevel fuld af umami og fantastisk kraftig og fyldig i smagen. Kikkoman elsker det naturlige!

Kikkoman kvalitet
Bryggeprocessen

Er du interesseret i, hvordan sojasaucen fra Kikkoman bliver fremstillet? Her kan du læse mere om vores produktion.

Kikkoman kvalitet
Kikkoman sojasauce – egenskaber og fordele

Bliv klogere på de unikke egenskaber og fordele ved Kikkoman naturligt brygget sojasauce, og få hjælp til at vælge det rigtige krydderi!

Alt om sojasauce
Forskelle på sojasaucer

Klik her for at få mere at vide om forskellene på japansk og kinesisk sojasauce og på naturligt brygget og kemisk fremstillet sojasauce.

Alt om sojasauce
Sojasaucens historie

Vidste du, at sojasaucens historie går mange hundrede år tilbage i tiden? Læs mere her!

Madblog
Sojasauce i stedet for salt

Du kan med fordel erstatte saltet mange forskellige retter med Kikkoman sojasauce og dermed mindske dit saltforbrug betydeligt. Klik her for at læse mere om, hvordan det er muligt!

Madblog
Kender du shabu shabu?

Oksekød skåret i tynde skiver, kinakål, gulerødder, svampe og forskellige andre grøntsager – det er ingredienserne til den japanske bouillonfondue shabu shabu.

Madblog
Fondue på den nye måde – med sauce fra Kikkoman

Traditionel japansk shabu shabu-fondue – det er både nemt og lækkert! Kikkoman giver dig tre gode opskrifter på, hvordan du give den velkendte europæisk klassiker et spændende japansk touch.

Madblog
Temaki-fest: Nemt og lækkert – her kan alle rulle sig ud!

Spændende mad, der er lige til at rulle og nyde: Inviter til temaki-fest, stil forskellige lækkerier på bordet, og lad gæsterne lave deres egen temaki-ruller efter smag og behag.

Madblog
Julemenuer med umami-pift

Juletiden er et af årets kulinariske højdepunkter. I Kikkomans opskriftsunivers kan du finde inspiration til mange spændende og festlige juleretter.

Madblog
Osechi-ryōri: New Year specialities from Japan

I Japan er dagene omkring årsskiftet en af årets vigtigste højtider, som fejres med specielle traditioner. Det omfatter blandt andet som de typiske japanske nytårsretter: osechi-ryōri.

Madblog
Mad lavet med hjertet: tre menuer på valentinsdag

Valentinsdag er den 14. februar og den perfekte dag til at forkæle dit hjertes udkårne med en kulinarisk candelight-dinner. Kikkoman har sammensat tre forskellige valentinsmenuer.

Videoer
TV Show: I'd like to know – Kikkoman
Videoer
The Story of Kikkoman’s Soy Sauce Tabletop Dispenser
Madblog
Nemme, hurtige og lækre retter med Kikkoman

Har du lyst til noget lækkert, men ingen lyst til at lave mad? Kikkoman har samlet nogle idéer til spændende snacks, som kan laves i en håndevending.

Madblog
Lækre opskrifter på grillmad, marinader og tilbehør til hele sommeren

Sommertid er BBQ-tid! Og kulinarisk har grillsæsonen mere at byde på end nogen anden årstid. En grill giver god mulighed for at tilberede mange forskellige lækkerier. Spændende marinader, lækre dips og det rette tilbehør gør grilloplevelsen komplet. Få mere inspiration her.

BBQ-videoer
Yakiniku-roastbeef på ristet flute
BBQ-videoer
ALT I ÉT FAD Opskrifter på ovn- og grillmad
BBQ-videoer
Kyllingelår i krydret honning-sojasauce
Burger-videoer
Svinekoteletter i frugtig sojasauce
Madblog
ALT I ET FAD – lækre ovnretter, som også lykkes på grillen!

Hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager: Prøv at marinere de forskellige råvarer med sojasauce og grille dem som ALT I ET FAD-ret i et ildfast fad.

Food Service
Forbrugere
Kikkoman FAQ
Populære Kikkoman-opskrifter
Her kan du finde flere opskrifter. Eller se vores videoer på YouTube!
Kikkoman Nyheder

Gå til Kikkoman Japans websted

ny
Tonkatsu sauce
Sesam sauce
Unagi sauce
ny
Poke sauce
Yakitori sauce
Ponzu Citrus sojasauce
Teriyaki Sauce med Ingefær
Teriyaki Glaze
Teriyaki marinade
økologisk
Økologisk sojasauce
halal
glutenfri
Tamari glutenfri sojasauce
Naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
Naturligt brygget sojasauce
Produkter til Food Service
Produkter til Food Service
Sesamdressing
ny
Yakitori sauce
ny
Sushi sauce
ny
Poke sauce
ny
Ponzu chili
ny
Ponzu appelsin
ny
Ponzu citrus sojasauce
Sushi & Sashimi sojasauce
Krydret riseddike til sushiris
Teriyaki sauce med ristet sesam
Teriyaki sauce med ristet hvidløg
Teriyaki BBQ-sauce med honning
Teriyaki marinade
glutenfri
Teriyaki glutenfri marinade
glutenfri
halal
Tamari glutenfri sojasauce
Naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
Naturligt brygget sojasauce
økologisk
Økologisk sojasauce
Naturligt brygget sød sojasauce
Bookmark
Superlækre umami-burgere
1 time 20 min. 2583 kJ / 617 kcal
Bookmark
Asiatisk nytårssalat
35 min. 1484 kJ / 355 kcal
Bookmark
Ramen-nudler med Kikkoman sojasauce
40 min. 1610 kJ / 385 kcal
Bookmark
Kikkoman karamelmuffins
45 min. 1186 kJ / 283 kcal
Bookmark
Maki
20 min. 619 kJ / 148 kcal
Bookmark
Pizza med rødløg og kylling
40 min. 1581 kJ / 378 kcal
Bookmark
Spansk peberfrugt-tomatsuppe
40 min. 686 kJ / 164 kcal
Bookmark
Kalkunspaghetti à la Kikkoman
40 min. 2908 kJ / 695 kcal
Bookmark
Frugtig og pikant salatdressing
5 min. 83 kJ / 20 kcal
Bookmark
Pikant gyros
1 time 45 min. 2507 kJ / 599 kcal
Bookmark
Madeleine-kager med sesam og Kikkoman naturligt brygget sojasauce
25 min. 316 kJ / 76 kcal
Bookmark
Kenchin-jiru – japansk grøntsagssuppe
30 min. 519 kJ / 124 kcal
Bookmark
Kara age – kyllingestykker marineret i sojasauce
20 min. 1943 kJ / 464 kcal
Bookmark
Hotategai shichimi-shoyu yaki – grillede kammuslinger med shichimi- eller chili-sojasauce
35 min. 507 kJ / 121 kcal
Bookmark
Butaniku no shogayaki – svinekam med ingefær-sojasauce
25 min. 1879 kJ / 449 kcal
Bookmark
To slags Teriyaki-kødboller med myntedip
45 min. 1094 kJ / 261 kcal
Bookmark
Brownies med to slags chokolade og sojakaramelsauce
45 min. 1206 kJ / 288 kcal
Bookmark
Salat med nektariner og mango
30 min. 605 kJ / 145 kcal
Bookmark
Asiatisk kyllingesalat
45 min. 2356 kJ / 563 kcal
Bookmark
Kylling med flødesvampe og colcannon
1 time 2248 kJ / 537 kcal
Bookmark
Mørbrad med karry og kokos
40 min. 1795 kJ / 429 kcal
Bookmark
Limelaks med appelsin- og agurkesalat
30 min. 2254 kJ / 539 kcal
Bookmark
Grillspyd med Teriyaki-oksemørbrad
45 min.
Bookmark
Risotto à la Teriyaki
1 time 15 min. 3897 kJ / 931 kcal
Bookmark
Laksetatar
45 min. 536 kJ / 128 kcal
Bookmark
Spaghettisalat
30 min. 2242 kJ / 536 kcal
Bookmark
Muslinger med kokos-karry-sojasauce
20 min. 657 kJ / 157 kcal
Bookmark
Salat i tern med reje-oste-pinde
45 min. 1567 kJ / 375 kcal
Bookmark
Kyllingelår med Teriyaki marinade
15 min. 1323 kJ / 316 kcal
Bookmark
Alt godt fra havet med citrus-sojasauce-gelé
45 min. 725 kJ / 173 kcal
Bookmark
Sauteret karpe i hvidløgs-sojasauce
25 min. 958 kJ / 229 kcal
Bookmark
Grydestegte kyllingevinger og grøntsager
45 min. 1417 kJ / 339 kcal
Bookmark
Oksemørbrad med rødvins-sojasauce
30 min. 2486 kJ / 594 kcal
Bookmark
Andebryst à l’orange-teriyaki
50 min. 1314 kJ / 314 kcal
Bookmark
Svampesuppe
30 min. 637 kJ / 152 kcal
Bookmark
Gambas med pikant sojasauce
30 min. 972 kJ / 232 kcal
Bookmark
Sprødt kyllingekød med forårsløgsauce
30 min. 2191 kJ / 524 kcal
Bookmark
Friteret blæksprutte med sød sojasauce
30 min. 1727 kJ / 413 kcal
Bookmark
Omelet med pikant sojasauce
30 min. 897 kJ / 214 kcal
Bookmark
Risotto på japansk vis med teriyaki-laks
45 min. 2724 kJ / 651 kcal
Bookmark
Friturestegt fiskefilet med grøntsagssauce
45 min. 1293 kJ / 309 kcal
Bookmark
Kalvepiccata med Teriyaki-salsa
45 min. 1208 kJ / 289 kcal
Bookmark
Japansk bolognese med aubergine og squash
30 min. 947 kJ / 226 kcal
Bookmark
Friturestegt lammekød med krydret sojasauce
30 min. 1626 kJ / 389 kcal
Bookmark
Kalkunstrimler og svampe i fløde-sojasauce
25 min. 1684 kJ / 402 kcal
Bookmark
Braiseret kyllingekød med grøntsager i tomat-sojasauce
50 min. 1456 kJ / 348 kcal
Bookmark
Laksetatar
45 min. 536 kJ / 128 kcal
Bookmark
Spaghettisalat
30 min. 2242 kJ / 536 kcal
Bookmark
Muslinger med kokos-karry-sojasauce
20 min. 657 kJ / 157 kcal
Bookmark
Salat i tern med reje-oste-pinde
45 min. 1567 kJ / 375 kcal
Bookmark
Kyllingelår med Teriyaki marinade
15 min. 1323 kJ / 316 kcal
Bookmark
Alt godt fra havet med citrus-sojasauce-gelé
45 min. 725 kJ / 173 kcal
Bookmark
Sauteret karpe i hvidløgs-sojasauce
25 min. 958 kJ / 229 kcal
Bookmark
Grydestegte kyllingevinger og grøntsager
45 min. 1417 kJ / 339 kcal
Bookmark
Oksemørbrad med rødvins-sojasauce
30 min. 2486 kJ / 594 kcal
Bookmark
Andebryst à l’orange-teriyaki
50 min. 1314 kJ / 314 kcal
Bookmark
Svampesuppe
30 min. 637 kJ / 152 kcal
Bookmark
Gambas med pikant sojasauce
30 min. 972 kJ / 232 kcal
Bookmark
Sprødt kyllingekød med forårsløgsauce
30 min. 2191 kJ / 524 kcal
Bookmark
Friteret blæksprutte med sød sojasauce
30 min. 1727 kJ / 413 kcal
Bookmark
Friturestegt lammekød med krydret sojasauce
30 min. 1626 kJ / 389 kcal
Bookmark
Friturestegt fiskefilet med grøntsagssauce
45 min. 1293 kJ / 309 kcal
Bookmark
Japansk bolognese med aubergine og squash
30 min. 947 kJ / 226 kcal
Bookmark
Omelet med pikant sojasauce
30 min. 897 kJ / 214 kcal
Bookmark
Kalkunstrimler og svampe i fløde-sojasauce
25 min. 1684 kJ / 402 kcal
Bookmark
Risotto på japansk vis med teriyaki-laks
45 min. 2724 kJ / 651 kcal
Bookmark
Kalvepiccata med Teriyaki-salsa
45 min. 1208 kJ / 289 kcal
Bookmark
Braiseret kyllingekød med grøntsager i tomat-sojasauce
50 min. 1456 kJ / 348 kcal
Bookmark
Bagt laks med blomkålscreme, porrer og Kikko-mandler
30 min.
Bookmark
Frikadeller
40 min.
Bookmark
Ovnstegt kylling
1 time 15 min.
Bookmark
Pasta & kødsauce
30 min.
Bookmark
Tomatsalat med forårsløg, dild & kikko-ristede græskarkerner
15 min.
Bookmark
Sushiris
1 time
Bookmark
Asiatisk græskarsuppe med butterdejsstykker
50 min. 2257 kJ / 539 kcal
Bookmark
Laksetern med græskarpasta
50 min. 3974 kJ / 950 kcal
Bookmark
Grillede tunspyd
15 min.
Bookmark
Kyllingespyd
30 min.
Bookmark
Stegt andebryst
30 min.
Bookmark
Stegt lam
1 min.
Bookmark
Kikkoman bami goreng med kylling
25 min. 1872 kJ / 447 kcal
Bookmark
Kikkoman nasi goreng vegetarisk
25 min. 2338 kJ / 559 kcal
Bookmark
Bistro salattallerken
30 min. 1716 kJ / 410 kcal
Bookmark
Fajitas med Teriyaki-oksekød
25 min. 1747 kJ / 418 kcal
Bookmark
Frisk sommersalat
15 min. 293 kJ / 70 kcal
Bookmark
Grydestegt svinebryst
1 time 15 min. 354 kJ / 85 kcal
Bookmark
Kyllingebryst med citronconfit
35 min. 1817 kJ / 434 kcal
Bookmark
Sprøde friturestegte kartofler med pikant hvidløgs-sojasauce
30 min. 2122 kJ / 507 kcal
Bookmark
Kushi yaki
1 time 1749 kJ / 418 kcal
Bookmark
Lammekrone med glaserede gulerødder
45 min. 1280 kJ / 306 kcal
Bookmark
Pandekager med grøntsagsfyld
35 min. 1078 kJ / 258 kcal
Bookmark
Spidskålstærte med sojasauce-sennepstopping og hjemmegravad appelsinlaks
35 min. 3737 kJ / 893 kcal
Bookmark
Teriyaki-peberkoteletter med chilismør
40 min.
Bookmark
Bami goreng
25 min. 2198 kJ / 525 kcal
Bookmark
Sprøde grøntsager med grøn sauce
Bookmark
Flute med tomat, squash og guacamole
25 min. 910 kJ / 217 kcal
Bookmark
Sauteret svinemørbrad
25 min. 1875 kJ / 448 kcal
Bookmark
Oksemørbrad i strimler
15 min. 629 kJ / 150 kcal
Bookmark
Filodejspakker med kylling, forårsløg og ærter
45 min. 131 kJ / 31 kcal
Bookmark
Muffins med varmrøget laks, squash og Kikkoman naturligt brygget sojasauce
15 min. 328 kJ / 78 kcal
Bookmark
Ovnstegt citron-soja-kylling
25 min. 328 kJ / 78 kcal
Bookmark
Grillede spareribs „Memphis Style“
2 time 30 min. 328 kJ / 78 kcal
Bookmark
Rejespyd med ananas og Teriyaki
25 min. 832 kJ / 199 kcal
Bookmark
Lynstegt kylling
30 min. 1152 kJ / 275 kcal
Bookmark
Glaserede auberginer med quinoa
25 min. 1030 kJ / 246 kcal
Bookmark
Kyllingelår med sesam
35 min. 1319 kJ / 315 kcal
Bookmark
Lynstegt kylling med sojasauce, appelsin og ingefær
Bookmark
Teriyaki kylling med farverig salat
Bookmark
Spyd med Teriyaki svinekød og farverig salat
Bookmark
Teriyaki nudler med steak og edamamebønner
Bookmark
Lynstegte grøntsager med sprøde nudler
Bookmark
Yakitori med torsk
Bookmark
Nudelsalat med grillet grønt og steak
Bookmark
Dampede boller med Teriyaki kødboller
Bookmark
Teriyaki Spareribs
Bookmark
Japansk Shirataki-paella
50 min. 1637 kJ / 391 kcal
Bookmark
Shirataki-linguini med kulørte stegte grøntsager
30 min. 870 kJ / 208 kcal
Bookmark
Shirataki-salat
30 min. 943 kJ / 225 kcal
Bookmark
Chicken Burger
30 min. 576 kJ / 138 kcal
Bookmark
Gourmet-beefburger med karamelliserede rødløg
40 min. 802 kJ / 192 kcal
Bookmark
Klassisk burger
30 min. 483 kJ / 115 kcal
Bookmark
Risruller med kylling og porre
30 min. 454 kJ / 109 kcal
Bookmark
Vegetarisk burger
30 min. 553 kJ / 132 kcal
Bookmark
Kroketter med tofu og grøntsager
Bookmark
Grøntsager med balsamicodressing
797 kJ / 190 kcal
Bookmark
Mini laksetartar-steaks med ponzu
Bookmark
Saftig kylling i teriyaki (kara-age)
Bookmark
Tempura-kager med tun og majs
Bookmark
Ostegratinerede burritoer med Teriyaki-kylling
1 time 2740 kJ / 655 kcal
Bookmark
Pizza med stegt Teriyaki-pølse
35 min. 2899 kJ / 693 kcal
Bookmark
Stegte marinerede kyllingelår med cashewnødder og peberfrugt
1 time 2117 kJ / 506 kcal
Bookmark
Stegt svinebryst med Teriyaki BBQ-sauce med coleslaw og pommes frites
55 min. 3401 kJ / 813 kcal
Bookmark
Laksespyd med to slags dip
35 min. 857 kJ / 205 kcal
Bookmark
Auberginepande med kinarejer i Teriyaki-sauce
35 min. 999 kJ / 239 kcal
Bookmark
Oksekød i pikant-sød sovs
35 min. 2163 kJ / 517 kcal
Bookmark
Teriyaki-kyllingesalat
1 time 40 min. 2322 kJ / 555 kcal
Bookmark
Pandekager med Teriyaki-and
2 time 30 min. 4794 kJ / 1146 kcal
Bookmark
Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast
20 min. 1531 kJ / 366 kcal
Bookmark
Teriyaki pulled pork med grillet ananas og syltede rødløg
4 time 5 min. 2983 kJ / 713 kcal
Bookmark
Teriyaki-pølser med kartoffelmos
55 min. 2773 kJ / 663 kcal
Bookmark
Salat af fennikel, edamamebønner og valnødder med dressing af Ponzu Citrus Sojasauce, basilikum og dild
30 min. 2092 kJ / 500 kcal
Bookmark
Grøn urterisotto mod stegte svampe
1 time 1878 kJ / 449 kcal
Bookmark
Green Mary Cocktail
15 min. 260 kJ / 62 kcal
Bookmark
Marineret kyllingebryst med varm perlecouscous og salat af butternutsquash, feta, urter og granatæble
45 min. 2577 kJ / 616 kcal
Bookmark
Ponzu-honningglaseret laks med brune ris og kinesisk pak choi med karamelliserede hampefrø
1 time 1954 kJ / 467 kcal
Bookmark
Sprøde kyllingelår med ingefær-ponzudressing
30 min. 1330 kJ / 318 kcal
Bookmark
Grydestegte ponzu-kyllingevinger
45 min. 3655 kJ / 874 kcal
Bookmark
Laksetatar med ponzu-ræddikedip
20 min. 1141 kJ / 273 kcal
Bookmark
Mango-ponzudip
5 min. 569 kJ / 136 kcal
Bookmark
Ponzu-salatdressing
5 min. 628 kJ / 150 kcal
Bookmark
Spaghetti à la ponzu med tunfisk og svampe
35 min. 2983 kJ / 713 kcal
Bookmark
Tomat-ponzudip
5 min. 601 kJ / 144 kcal
Bookmark
Carpaccio af helleflynder med ponzudressing
35 min. 1444 kJ / 345 kcal
Bookmark
Doradefileter med ponzusauce
15 min. 1330 kJ / 318 kcal
Bookmark
Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas
15 min. 1255 kJ / 300 kcal
Bookmark
Stegte tunbøffer med sesamfrø
10 min. 640 kJ / 153 kcal
Bookmark
Rejemayonnaise med ponzusauce
20 min. 2133 kJ / 510 kcal
Bookmark
Grøntsagssalat med olie-ponzudressing
20 min. 1355 kJ / 324 kcal
Bookmark
Grøntsagsstænger med teriyaki-ingefærdip
15 min. 1064 kJ / 254 kcal
Bookmark
Friturestegt kylling med Teriyaki Sauce med Ingefær
30 min. 2770 kJ / 662 kcal
Bookmark
Svineflæsk på spyd med Teriyaki Sauce med Ingefær
40 min. 1165 kJ / 278 kcal
Bookmark
Spaghetti med broccolipesto og honningglaserede kikærter
30 min. 3071 kJ / 734 kcal
Bookmark
Hurtiglavet bolognese med et pift af umami
30 min. 3485 kJ / 833 kcal
Bookmark
Laks med spaghetti al cartoccio
30 min. 2284 kJ / 546 kcal
Bookmark
Stegte tigerrejer med Teriyaki Sauce med Ingefær
40 min. 1019 kJ / 244 kcal
Bookmark
Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing
679 kJ / 162 kcal
Bookmark
Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr
1370 kJ / 327 kcal
Bookmark
Blækspruttespyd
222 kJ / 53 kcal
Bookmark
Honningglaserede ovngrillede chicken wings
2011 kJ / 481 kcal
Bookmark
Friturestegte auberginer med japansk sauce
487 kJ / 116 kcal
Bookmark
Muslinger i vin-sojasauce
386 kJ / 92 kcal
Bookmark
Friturestegte blæksprutteringe med sød sauce
701 kJ / 168 kcal
Bookmark
Nye kartofler med hvidløg og pebersauce
375 kJ / 90 kcal
Bookmark
Saftigt marineret flæsk
Bookmark
Rejer i chilisauce
Bookmark
Sandart med grøntsagsstrimler og asiatisk sauce
Bookmark
Gryderet med kylling og grøntsager
Bookmark
Friturestegt tofu
Bookmark
Fine ovnbagte svampe med smør
Bookmark
Teriyaki-laks med ponzu-marinerede forårsløg
20 min.
Bookmark
Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas
20 min.
Bookmark
Ponzu-marineret mørbrad med grillet salat og nudler
30 min.
Bookmark
Grillet mango med ponzu-sirup, is og kokosflager
30 min.
Bookmark
Edamole
Bookmark
Bagt citrus-laks
Bookmark
Salatbowl med laks og quinoa
Bookmark
Honningvinaigrette
Bookmark
Ponzu dip
Bookmark
Ponzu-marineret oksekød
Bookmark
Ponzu-marineret kylling
Bookmark
Japanske frikadeller med ponzu
Bookmark
Ponzu-marinerede koteletter
Bookmark
Asiatisk salat med lime vinaigrette
Bookmark
Melonsalat med frisk mynte og peanuts
Bookmark
Basisdressing
Bookmark
Fransk dressing
Bookmark
Asiatisk dressing
Bookmark
Rejer i chilisauce
Bookmark
Sandart med grøntsagsstrimler og asiatisk sauce
Bookmark
Friturestegt tofu
Bookmark
Fine ovnbagte svampe med smør
Bookmark
Saftigt marineret flæsk
Bookmark
Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing
679 kJ / 162 kcal
Bookmark
Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr
1370 kJ / 327 kcal
Bookmark
Blækspruttespyd
222 kJ / 53 kcal
Bookmark
Honningglaserede ovngrillede chicken wings
2011 kJ / 481 kcal
Bookmark
Friturestegte auberginer med japansk sauce
487 kJ / 116 kcal
Bookmark
Muslinger i vin-sojasauce
386 kJ / 92 kcal
Bookmark
Friturestegte blæksprutteringe med sød sauce
701 kJ / 168 kcal
Bookmark
Nye kartofler med hvidløg og pebersauce
375 kJ / 90 kcal
Bookmark
Kammuslinger med chili
Bookmark
Glaseret andebryst med aubergine
Bookmark
Grillede aubergineskiver med kyllingefyld
Bookmark
Tempura-kager med tun og majs
Bookmark
Mini laksetartar-steaks med ponzu
Bookmark
Gryderet med kylling og grøntsager
Bookmark
Glaseret andebryst med aubergine
Bookmark
Kroketter med tofu og grøntsager
Bookmark
Japanske hvidkålspandekager med brystflæsk (okonomiyaki)
Bookmark
Grillede aubergineskiver med kyllingefyld
Bookmark
Saftig kylling i teriyaki (kara-age)
Bookmark
Laks med sprød cornflakespanering og Teriyaki Sauce med Ingefær
20 min. 2694 kJ / 644 kcal
Bookmark
Lammekoteletter glaseret med teriyaki
631 kJ / 151 kcal
Bookmark
Blækspruttespyd
222 kJ / 53 kcal
Bookmark
Spinat med cremet sesamsauce
260 kJ / 62 kcal
Bookmark
Teriyaki-Mix-spyd
668 kJ / 160 kcal
Bookmark
Mini-rejepandekager
538 kJ / 129 kcal
Bookmark
Lammekoteletter glaseret med teriyaki
631 kJ / 151 kcal
Bookmark
Spinat med cremet sesamsauce
260 kJ / 62 kcal
Bookmark
Kammuslinger med chili
Bookmark
Teriyaki-Mix-spyd
668 kJ / 160 kcal
Bookmark
Grøntsager med balsamicodressing
797 kJ / 190 kcal
Bookmark
Crispy svinekød maven
Bookmark
Crispy svinekød maven
Bookmark
Saftig oksemørbrad i sød sojasauce
542 kJ / 130 kcal
Bookmark
Saftig oksemørbrad i sød sojasauce
542 kJ / 130 kcal
Bookmark
Japanske hvidkålspandekager med brystflæsk (okonomiyaki)
Bookmark
Mini-rejepandekager
538 kJ / 129 kcal
Bookmark
Kartoffel- og avocadosalat med wasabi
1 time 2715 kJ / 649 kcal
Bookmark
Ratatouille
30 min. 736 kJ / 176 kcal
Bookmark
Vegetarwraps Yakitori style
45 min. 1682 kJ / 402 kcal
Bookmark
Hurtig vegetarcurry
30 min. 1307 kJ / 312 kcal
Bookmark
Kikærtebøffer
30 min. 1136 kJ / 272 kcal
Bookmark
Cremet suppe af hvide grøntsager
45 min. 1889 kJ / 451 kcal
Bookmark
Fyrig vegetarspaghetti
30 min. 3173 kJ / 758 kcal
Bookmark
Tofu steaks
40 min. 815 kJ / 195 kcal
Bookmark
Sød melon og pære chutney
2 time 352 kJ / 84 kcal
Bookmark
Syltet grøntsagssalat
1 time 30 min. 248 kJ / 59 kcal
Bookmark
Aromatisk græskarsauce med æbler og sesam
1 time 30 min. 511 kJ / 122 kcal
Bookmark
Hjemmelavet tomatsauce
1 time 30 min. 171 kJ / 41 kcal
Bookmark
Sur-sød tomatsauce
1 time 30 min. 170 kJ / 41 kcal
Bookmark
Syltede efterårsgrøntsager
1 time 139 kJ / 33 kcal
Bookmark
Den næsten klassiske poke bowl
Bookmark
Den vegetariske poke bowl
Bookmark
Poke bowl med sprød kylling
Bookmark
Poke wraps med aubergine og kylling
15 min.
Bookmark
Poke wraps med omelet
20 min. 360 kJ / 86 kcal
Bookmark
Poke bowl med quinoa og rejer
25 min. 1754 kJ / 419 kcal
Bookmark
Poke bowl med tunfisk og grøntsager
20 min. 1540 kJ / 368 kcal
Bookmark
Poke bowl med sprød kylling
Bookmark
Den vegetariske poke bowl
Bookmark
Den næsten klassiske poke bowl
Bookmark
Stegt andebryst med æble
30 min. 812 kJ / 194 kcal
Bookmark
Kammuslinger med blomkålsmos
35 min. 1549 kJ / 370 kcal
Bookmark
Stegt fennikel
20 min. 871 kJ / 208 kcal
Bookmark
Torsk med hvide bønner og Ponzu Sauce
1 time 50 min. 2077 kJ / 496 kcal
Bookmark
Ponzu-kylling med stegte peberfrugter
30 min. 1343 kJ / 321 kcal
Bookmark
Havtaskesuppe
40 min. 577 kJ / 138 kcal
Bookmark
Kalveruller med svampefyld
35 min. 938 kJ / 224 kcal
Bookmark
Pikante lammefrikadeller
35 min. 1339 kJ / 320 kcal
Bookmark
Helstegt filet mignon
30 min. 992 kJ / 237 kcal
Bookmark
Stegte tunsteaks med tomat- og peberfrugtkompot
50 min. 745 kJ / 178 kcal
Bookmark
Sydlandsk inspireret poke bowl
2071 kJ / 495 kcal
Bookmark
Makrobiotisk poke bowl
2707 kJ / 647 kcal
Bookmark
Marokkansk inspireret poke bowl
2624 kJ / 627 kcal
Bookmark
Japansk inspireret poke bowl
2326 kJ / 556 kcal
Bookmark
Indisk inspireret poke bowl med frisk kokoschutney
3736 kJ / 893 kcal
Bookmark
Gratinerede østers
1 time 275 kJ / 66 kcal
Bookmark
Tempura-rejer med passionsfrugtsauce
40 min. 685 kJ / 164 kcal
Bookmark
Grillede vagtler med timiansauce
2 time 655 kJ / 157 kcal
Bookmark
Kulørte grøntsager i gelé med jordnøddecreme
6 time 316 kJ / 76 kcal
Bookmark
Japanske gazpacho
25 min. 268 kJ / 64 kcal
Bookmark
Leverpaté
40 min. 1047 kJ / 250 kcal
Bookmark
Stegte porrer med japansk svampesauce
35 min. 365 kJ / 87 kcal
Bookmark
Rejetoast med peberfrugtsauce
40 min. 1293 kJ / 309 kcal
Bookmark
Sardinchips med karamelliseret sojasauce
45 min. 636 kJ / 152 kcal
Bookmark
Tigerrejer med belugalinsesalat og sojasauceskum
4 time 317 kJ / 76 kcal
Bookmark
Grydestegt svinebov
12 time 965 kJ / 231 kcal
Bookmark
Sesamkylling med appelsin-sennepssauce
1 time 966 kJ / 231 kcal
Bookmark
Pinchos med Teriyaki-and og mango
4 time 1692 kJ / 404 kcal
Bookmark
Gravad Teriyaki-laks med avocadocreme
1 time 30 min. 643 kJ / 154 kcal
Bookmark
Gratinerede Teriyaki-kejserhatte
50 min. 480 kJ / 115 kcal
Bookmark
Teriyaki-flute med tre slags grøntsagsmos
1 time 723 kJ / 173 kcal
Bookmark
Gratineret Teriyaki-blæksprutte
50 min. 925 kJ / 221 kcal
Bookmark
Teriyaki-kylling
14 time 914 kJ / 218 kcal
Bookmark
Friteret kyllingelever i pikant peberfrugtsauce
4 time 793 kJ / 190 kcal
Bookmark
Teriyaki-chips af søde kartofler
1 time 10 min. 888 kJ / 212 kcal
Bookmark
Grillet blæksprutte med Ponzu og urteolie
25 min. 635 kJ / 152 kcal
Bookmark
Alt godt fra havet med Ponzu-grøntsagssauce
50 min. 1252 kJ / 299 kcal
Bookmark
Poke-salat på sprøde tortillaer
35 min. 1473 kJ / 352 kcal
Bookmark
Flute med poke-kylling
1 time 30 min. 899 kJ / 215 kcal
Bookmark
Grillede auberginer med soja-tahin-dressing
1 time 30 min. 820 kJ / 196 kcal
Bookmark
Kold suppe med ristede peberfrugter og brød
40 min. 1268 kJ / 303 kcal
Bookmark
Friske forårsruller med teriyaki-aubergine
45 min. 1675 kJ / 400 kcal
Bookmark
Tofu-burger med teriyaki-coleslaw og sriracha-dressing
30 min. 1481 kJ / 354 kcal
Bookmark
Stegte nudler med sojasauce og pak choi
30 min. 2209 kJ / 528 kcal
Bookmark
Tarte tatin med grøntsager
50 min. 1832 kJ / 438 kcal
Bookmark
Bagte kartofler med sauterede tomater og kikærter
1 time 30 min. 1455 kJ / 348 kcal
Bookmark
Kartoffel-tomat-dal med myntechutney
45 min. 2285 kJ / 546 kcal
Bookmark
No-tuna-salat
20 min. 650 kJ / 155 kcal
Bookmark
Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål
30 min. 550 kJ / 131 kcal
Bookmark
Hasselback butternut-squash
1 time 666 kJ / 159 kcal
Bookmark
Stegte blandede bønner og svampe
20 min. 1764 kJ / 422 kcal
Bookmark
Chili sin carne
1 time 2428 kJ / 580 kcal
Bookmark
Asiatiske blomkåls-wings
45 min. 1888 kJ / 451 kcal
Bookmark
Tofu-nudelsuppe
1 time 1699 kJ / 406 kcal
Bookmark
Svampe-carbonara
30 min. 2468 kJ / 590 kcal
Bookmark
Svampestroganoff med sojasauce
50 min. 1897 kJ / 453 kcal
Bookmark
Stærke tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
50 min. 572 kJ / 137 kcal
Bookmark
Teriyaki-blomkålsburger med halloumi
30 min. 2218 kJ / 530 kcal
Bookmark
Teriyaki-kyllingefad
1 time 10 min. 2133 kJ / 510 kcal
Bookmark
Burrito-bowl med teriyakimarinerede søde kartofler, sorte bønner og avocado
55 min. 720 kJ / 172 kcal
Bookmark
Bærsauce med sød sojasauce
40 min. 835 kJ / 200 kcal
Bookmark
Poke-Salat
209 kJ / 50 kcal
Bookmark
Chokoladekonfekt med sojasauce
2 time 20 min. 209 kJ / 50 kcal
Bookmark
Stegte blandede svampe med sojasauce
25 min. 1694 kJ / 405 kcal
Bookmark
Stegt spidskål med svinemørbrad og Yakitori sauce
40 min. 1065 kJ / 255 kcal
Bookmark
Tagine med kefta
1 time 20 min. 2389 kJ / 571 kcal
Bookmark
Sauteret kylling med sød sojasauce
35 min. 1822 kJ / 435 kcal
Bookmark
Chokoladekonfekt med sojasauce
2 time 20 min. 209 kJ / 50 kcal
Bookmark
Shabu shabu (japansk hot pot)
20 min. 1853 kJ / 443 kcal
Bookmark
Daikon radish shabu shabu
20 min. 1217 kJ / 291 kcal
Bookmark
Oksefondue
2222 kJ / 531 kcal
Bookmark
Kalvefondue
1799 kJ / 430 kcal
Bookmark
Kyllingefondue
2473 kJ / 591 kcal
Bookmark
Klassiske Fukuoka ramen
20 min. 2410 kJ / 576 kcal
Bookmark
Ramen-nudler med rødbede og rosenkål
35 min. 1464 kJ / 350 kcal
Bookmark
Græskar-mango-suppe med chilifrikadeller
25 min. 2201 kJ / 526 kcal
Bookmark
Phó gà suppe med risnudler og kylling
35 min. 1661 kJ / 397 kcal
Bookmark
Gulerods-ingefær-gryde med grøn pesto og ristet chorizo
50 min. 2243 kJ / 536 kcal
Bookmark
Rød linsesuppe med krydderyoghurt og daddeltern
30 min. 1473 kJ / 352 kcal
Bookmark
Makaroni-grøntsagsgratin med sød sojasauce
50 min. 2680 kJ / 641 kcal
Bookmark
Rigatoni-kyllingesalat med sojasauce-sennepsdressing
45 min. 2535 kJ / 606 kcal
Bookmark
Fusilli med ostesauce og sojasauce-bolognese
45 min. 2790 kJ / 667 kcal
Bookmark
Farfalle med peberfrugt-cremesauce og basilikumolie
45 min. 2047 kJ / 489 kcal
Bookmark
Conchiglie med rejer og grøntsager i karryflødesauce
35 min. 2143 kJ / 512 kcal
Bookmark
Vegetarisk ramen
35 min. 1856 kJ / 444 kcal
Bookmark
Ramen med skinke og marineret æg
1 time 20 min. 1640 kJ / 392 kcal
Bookmark
Grillede kebabruller
1 time
Bookmark
Kyllingevinger i pikant-sød marinade
30 min.
Bookmark
Oksesteak marineret i Ponzu-sauce
20 min.
Bookmark
Marineret grillet laks
1 time
Bookmark
Grillet hellefisk
45 min.
Bookmark
Pastasalat med oliven
25 min.
Bookmark
Couscoussalat med feta og agurk
15 min.
Bookmark
Salat med halloumi-grillost og ananas
20 min.
Bookmark
Grillet auberginedip med hvidløg
30 min.
Bookmark
Yoghurtdip
10 min.
Bookmark
Umami-burger
40 min. 2322 kJ / 555 kcal
Bookmark
Chicken & chips
30 min. 1856 kJ / 444 kcal
Bookmark
Bao-buns med laks
40 min. 1726 kJ / 413 kcal
Bookmark
Tofunuggets
30 min. 1274 kJ / 304 kcal
Bookmark
Guacamoggets
40 min. 2116 kJ / 506 kcal
Bookmark
Tofuwraps
35 min. 1785 kJ / 427 kcal
Bookmark
Laksewraps
25 min. 1585 kJ / 379 kcal
Bookmark
Kyllingewraps
25 min. 1922 kJ / 459 kcal
Bookmark
Kartoffel-grøntsagskroketter
55 min. 1813 kJ / 433 kcal
Bookmark
Spinatpandekager
25 min. 1655 kJ / 396 kcal
Bookmark
Couscous med ovnstegte grøntsager
55 min. 1449 kJ / 346 kcal
Bookmark
Ramen-nudelsuppe
35 min. 1123 kJ / 268 kcal
Bookmark
Macaroni & Cheese
35 min. 1669 kJ / 399 kcal
Bookmark
Grillspyd med kylling og forårsløg
40 min. 501 kJ / 120 kcal
Bookmark
Kyllingelever grillet på spyd
15 min. 513 kJ / 123 kcal
Bookmark
Grøntsagsspyd
20 min. 192 kJ / 46 kcal
Bookmark
Yaki onigiri
15 min. 796 kJ / 190 kcal
Bookmark
Kyllingelår i krydret honning-sojasauce med babykartofler
2 time 1902 kJ / 455 kcal
Bookmark
Svinekoteletter i frugtig sojasauce
1 time 40 min. 1896 kJ / 453 kcal
Bookmark
Laksefilet i appelsinsauce med champignonflødesauce
1 time 20 min. 3181 kJ / 760 kcal
Bookmark
Blandede grøntsager med oliven-sojasaucedip
50 min. 1836 kJ / 439 kcal
Bookmark
Yakiniku-roastbeef på ristet flute
1 time 45 min. 1429 kJ / 342 kcal
Bookmark
Wraps med enokisvampe og bacon
30 min. 490 kJ / 117 kcal
Bookmark
Arancini med ingefærkylling
40 min.