Salater med Kikkoman

Lækre dressinger med Kikkoman

Salat kan tilberedes på mange forskellige måder, hvad enten den spiller hovedrollen i et måltid eller serveres som tilbehør – ikke mindst til grillmad. Vidste du, at de alsidige saucer fra Kikkoman er det ideelle krydderi, når du gerne vil variere dine salater?

Videoen nedenfor viser, hvordan du nemt og hurtigt kan tilberede en lækker dressing til en blandet salat. Desuden kan du se, hvordan du med et par enkle fif kan give dine salater et ekstra pift, og hvordan du bedst kan opbevare dem, så de holder sig længere:

Når du laver dressing, kan du være kreativ og prøve dig frem efter smag og behag. Hvad enten det er en olie-eddike-dressing eller en yoghurtdressing, tykt- eller tyndtflydende dressing, kraftig eller mild, stærk eller frugtig i smagen: Lad fantasien få frit løb!

Vi har samlet en række opskrifter på salatdressinger og vinaigretter nedenfor, hvor Kikkoman-saucerne sørger for masser af umami. Både vores sojasaucer og vores specialsaucer er særdeles velegnede til dressinger.

 

Vores tips:

  • Hvis det skal være endnu nemmere, kan du ganske enkelt bruge vores færdige sesamdressing. Den cremede sauce er smagt til med malet sesam og giver dine salater et superlækkert japansk pift – nyt og anderledes!

  • Uanset, om du serverer en salat med oksekødsstrimler, kyllingefileter eller rejer som topping, kombinerer med bær eller andre frugter, drysser med karamelliserede nødder eller pinjekerner, eller hvad du end kan finde på: De forskellige saucer fra Kikkoman giver dine salater et helt særligt twist. Nyd de lækre smagsoplevelser!

Flere salatopskrifter fra Kikkoman

Såvel lette grønne salater med spændende dressinger som de ikke mindre populære pastasalater og kartoffelsalater er uundværlige til sommerens BBQ-fester og som hverdagsmad året rundt. For at gøre det nemmere for dig at skabe afveksling og variation har vi samlet en række lækre opskrifter til dig her.