Prøv Kikkoman Ponzu

Citroner har en fantastisk frisk og frugtig smag, der minder om sol og sommer og harmonerer fint med andre smagskomponenter. En af de mest populære kryddersaucer i det japanske køkken er ponzu, som ligeledes er kendetegnet ved en fin og frisk citronsmag. For en traditionel japansk virksomhed som Kikkoman er det nærmest obligatorisk også at tilbyde denne specialitet, naturligvis i vores helt egen udgave: Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce – som især er et hit til lette retter.

Et kulinarisk kærlighedseventyr: sojasauce og citrussmag

Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce er fremstillet på basis af vores naturligt bryggede sojasauce perfekt tilsmagt med citron. Denne lækre kombination parret med det helt rigtige forhold mellem søde, syrlige og krydrede smagsnuancer gør saucen optimal til salater, snacks og mange forskellige hovedretter, som du gerne vil give et friskt og lifligt pift. I Japan bruges ponzu også ofte til gryderetter, sashimi eller de traditionelle japanske gyoza-dumplings. Prøv at komme et par stænk af det flydende krydderi på råvarerne for at gøre dine retter mere spændende – vores Ponzu-sauce er en garanti for en sand smagseksplosion!

Kikkomans dip-tip: ponzu som dip

Hvad enten det er til havefesten eller en Netflix-aften med vennerne: Der skal lækre snacks og dip på bordet! Hvis du er vild med fingermad, har Kikkoman et supergodt tip til dig: mango-ponzu dip. Det harmoniske samspil mellem mango, friskkværnet peber og Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce giver alt fra brødsnacks, wraps og butterdejssnegle til grøntsagsspyd, -chips og kiks et dejligt friskt og frugtigt pift. Foretrækker du en pikant krydret tomatdip? Så anbefaler vi den lækre tomat-ponzu-dip, som du kan finde i Kikkomans opskriftsarkiv!

Salatdressing med smag af sommer

En let, sprød og farverig salat er det perfekte supplement til kraftige retter. Det kræver naturligvis, at den har noget at komme med – ikke mindst en udsøgt smag. Kikkomans ponzu-salatdressing gør det nemt at sørge for afveksling og fremtrylle spændende salater med et lækkert frugtigt og krydret pift.