ALT I ET FAD – lækre ovnretter med Kikkoman sojasauce

ALT I ET FAD

Lækre ovnretter med Kikkoman sojasauce, som er nemme at tilberede og også lykkes på grillen!

Sojasauce og kødspecialiteter er som skabt til at harmonere, hvad enten du steger kød på grillen eller i ovnen! Kikkoman naturligt brygget sojasauce egner sig nemlig fremragende til at give dine kødretter en kraftig, fyldig og perfekt afrundet smag. Hemmeligheden ligger i at marinere råvarerne, for det giver kødet en dejligt mør konsistens og gør det saftigt og velsmagende.

Hvorfor er det sådan? Ganske enkelt: Når kødet marineres, kan smagsstofferne trænge dybt ind i kødet. Resultatet er en meget mere kraftig og intens smagsoplevelse. Bortset fra at give kødet en rund og fyldig smag er marinader også fantastiske, når du gerne vil gøre dine retter mere spændende: De kan give såvel kødretter som fiske- og grøntsagsretter et helt særligt smagspift, lige fra honning til appelsin og fra abrikos til oliven.

Kikkoman har udviklet en række nye opskrifter, som gør dine grill- og ovnretter til en virkelig lækker madoplevelse. Retterne er nemme at tilberede efter ALT I ET FAD-princippet, altså ganske enkelt i et ildfast fad – mere kræver det ikke. Prøv dem, det lønner sig! Og for at sikre, at opskrifterne garanteret lykkes for dig, har vi endda lavet en video til nogle af retterne. Se selv, hvor nemt det er.

Vores opskrift til gourmeter:

Kyllingelår i krydret honning-sojasauce med babykartofler

Det charmerende ved denne opskrift er den lækre kombination af sojasauce, honning, balsamico og ingefær. Samtidig er retten velegnet til både grill og ovn. Grøntsagstilbehøret i form af små kartofler, tomater og bønner passer perfekt til de lækre kyllingelår og afrunder smagsoplevelsen. En ægte delikatesse. Se selv her:

Et hit til alle, der holder af en kraftig frugtig smag:

Svinekoteletter i frugtig sojasauce

En helt ny fortolkning en klassisk grillopskrift: Her marineres svinekoteletterne i en marinade af abrikossyltetøj og sojasauce, før de tilberedes på grillen eller i ovnen. Med hjemmelavet kartoffelmos som tilbehør er svinekoteletterne en fantastisk smagsoplevelse – i øvrigt ikke kun på grillbordet.

Sommerlige grilloplevelser med japansk touch:

Yakiniku-roastbeef på ristet flute

Denne grill- og ovnopskrift tryller et stykke Japan på bordet. Den specielle marinade af sojasauce og rødvin giver Yakiniku-roastbeefen en elegant og udsøgt smag. Serveret med rucola og flute er dette en nem og hurtig kødret, som er perfekt til mange anledninger!

Her får lakseelskere fuld valuta for pengene:

Laksefilet i appelsinsauce med champignonflødesauce

Er du vild med laks? Så skal du prøve denne opskrift, for marinering gør også fiskeretter dobbelt så lækre! Ved at marinere det fine fiskekød i appelsin-sojasaucemarinade kan du skabe en helt unik smagsoplevelse, hvad enten laksen tilberedes på grillen eller i ovnen. Det er guf, ikke mindst i kombination med den let bitre smag af julesalat og en lækker champignonflødesauce!

Kræs for ganen på den vegetariske måde:

Blandede grøntsager med oliven-sojasaucedip

Grillmad er meget mere end bare grillet kød. Hvad enten du er vegetar eller fleksitar – de blandede grøntsager er både sunde og lækre. Et must som tilbehør: vores oliven-sojasaucedip med et par kapers. Dippen er hurtigt lavet og et fantastisk supplement både som mellemret og som tilbehør til en hovedret.