Lette BBQ-opskrifter fra Kikkoman

Lette BBQ-opskrifter fra Kikkoman

I vores opskriftsvideoer viser vi, hvordan du nemt kan give enhver form for grillmad et enestående lækkert umami-pift med saucerne fra Kikkoman. Hvad enten det er kød, fjerkræ, fisk, skaldyr eller grøntsager: Vores sojasaucer, Teriyaki-saucer og andre specialsaucer giver dine BBQ-retter et smagsmæssigt løft og gør det nemt at holde sig fra de kalorierige alternativer.

Fremragende fjerkræ fra grillen

Ligesom bøffer, pølser og grillkoteletter kan mørt grillet kalkun- og kyllingekød få BBQ-entusiasternes hjerter til at slå hurtigere. Her kan du se nogle af Kikkomans bud på opskrifter med fjerkræ:

 
 

Kæmpehit til kødelskere

Vores alsidige saucer giver dine lækkerier på grillen det helt rigtige krydrede pift. Og har du prøvet at marinere dit grillkød eller fjerkræ med soja- eller Teriyaki-sauce? Lad dig inspirere af vores videoer!

 
 
 

Godt grillguf på vegetarisk vis

Kikkoman er naturligvis også klar med en række kreative opskrifter til vegetarer og alle andre, der har lyst til at prøve noget andet end kød på grillen. Gå på opdagelse i vores videoer her:

 
 

Originale opskrifter til fiskefans

Fisk og andet godt fra havet er særdeles velegnet til grilning. Har du for eksempel prøvet at marinere et stykke laks med vore Ponzu Citrus Sojasauce? Prøv det – du vil elske det!

 

Besøg vores YouTube-kanal!

Du kan finde mange flere opskriftsvideoer på vores YouTube-kanal. Gå på opdagelse nu!