Kikkoman Teriyaki-saucer

Grillsæsonens helt store hits

Sommer, sol og skønne grillfester! Når de varmere temperaturer lokker os ud i det fri, begynder BBQ-entusiasternes hjerte at banke hurtigere. Nu skal der tændes op under grillen og hygges med familien og vennerne! Med saftige steaks, sprøde pølser, røget fisk eller lækre grillede grøntsager. De udsøgte Teriyaki-saucer fra Kikkoman gør det supernemt at give gæsterne nye og spændende smagsoplevelser. De er nemlig også et kæmpe hit til grillsæsonen, og de slår både sennep og ketchup med flere længder ...

Lækkert marineret? Så er den gode grillsmag garanteret!

Med den rigtige marinade kan du fremtrylle ægte delikatesser på grillen. Kød og co. bliver mørt, sprødt og lækkert. Teriyaki BBQ-sauce med honning, Teriyaki sauce med ristet hvidløg og Teriyaki sauce med ristet sesam fra Kikkoman lægger op til helt forskellige smagsoplevelser med én ting til fælles: den enestående, kraftige smag. Marinaderne er klar til brug og derfor superpraktiske, når det skal gå hurtigt: Du tager bare låget af og marinerer råvarerne, så er de klar til grillen i en håndevending.

Lækker grillmad med pikant og kraftig smag

Hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager: Grillvarerne optager Teriyaki-saucernes udsøgte smag bedst, når du marinerer dem fra alle sider. Jo længere du lader råvarerne marinere, desto kraftigere bliver smagen. Hvis du ønsker en blid og sød smag, er Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning ideel. Når det gerne må være lidt mere pikant og krydret, kan du med fordel bruge Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Og hvis du foretrækker en naturlig, nøddeagtig smag, er Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam det perfekte valg.

Kikkomans dip-tip

Det er de spændende dips, der sætter prikken over i'et til en vellykket havefest med lækker grillmad. Når grillvarerne er stegt færdig på grillen, giver den rigtige dip alt fra spareribs til grøntsager et ekstra pift. Forkæl dig selv og dine gæster med unikke og spændende smagsoplevelser i form af Teriyaki-saucerne fra Kikkoman – de er serveringsklare og også særdeles velegnede som BBQ-dip.