Kikkoman Madblog

Japan, washoku & Kikkoman hænger uadskilleligt sammen. Få inspiration i vores madtemaer!

Madblog
Osechi-ryōri: New Year specialities from Japan

I Japan er dagene omkring årsskiftet en af årets vigtigste højtider, som fejres med specielle traditioner. Det omfatter blandt andet som de typiske japanske nytårsretter: osechi-ryōri.

Madblog
Ovnfriske specialiteter

Ovnfrisk mad forkæler alle sanser, for ovnretter er pikante, stærke og kraftige i smagen og giver fantastisk lækre smagsoplevelser. Den lange tilberedningstid sikrer, at alle krydderiernes aromaer kommer til deres ret.

Madblog
Europas traditionelle juleretter

Kikkoman sojasauce giver alle former for juleretter et enestående lækkert umami-pift – her kan du læse hvordan!

Madblog
Julemenuer med umami-pift

Juletiden er et af årets kulinariske højdepunkter. I Kikkomans opskriftsunivers kan du finde inspiration til mange spændende og festlige juleretter.

Madblog
Kender du shabu shabu?

Oksekød skåret i tynde skiver, kinakål, gulerødder, svampe og forskellige andre grøntsager – det er ingredienserne til den japanske bouillonfondue shabu shabu.

Madblog
Fondue på den nye måde – med sauce fra Kikkoman

Traditionel japansk shabu shabu-fondue – det er både nemt og lækkert! Kikkoman giver dig tre gode opskrifter på, hvordan du give den velkendte europæisk klassiker et spændende japansk touch.

Madblog
Washoku

Washoku er navnet på det traditionelle japanske køkken, som er tæt forbundet med landets kultur og filosofi. Og washoku har endda status som UNESCO-verdenskulturarv!

Madblog
Asiatiske nudler

Kender du alle nudel- og pastatyper? Har du for eksempel hørt om SOBA-, UDON- og RAMEN-nudler? Og hvad med SHIRATAKI-nudler? Her kan du få mere at vide om de spændende asiatiske nudler!

Madblog
La dolce vita med Kikkoman

Mange typiske italienske fødevarer som for eksempel parmesanost, tørrede tomater, champignons og ansjoser har én vigtig ting til fælles: umami, en udpræget rund og fyldig smag. Så hvorfor ikke kombinere disse lækkerier med umami-sojasauce?

Madblog
Japas = japanske tapas

Japas er mundrette lækkerbiskner, der smager fantastisk. Japanske tapas kan enten være originale japanske specialiteter eller andre småretter inspireret af det traditionelle japanske køkken.

Madblog
Mexico møder Kikkoman sojasauce

Det mexicanske køkken er lige som det japanske køkken blevet udpeget af UNESCO som immateriel verdenskulturarv. Og faktisk passer de to madverdener overraskende godt sammen.

Madblog
Det hawaiianske fusionskøkken

Den etniske mangfoldighed på Hawaii-øerne i Stillehavet har resulteret i et unikt og meget varieret køkken. De typiske retter er baseret på de forskellige indvandreres madtraditioner, som er blevet til en fast del af det hawaiianske køkken.