Kikkoman Madblog

Japan, washoku & Kikkoman hænger uadskilleligt sammen. Få inspiration i vores madtemaer!

Madblog
BBQ – mere end bare grillmad

Når du griller på traditionel vis, steges grillmaden direkte over gløderne. Ved BBQ tilberedes grillvarerne derimod langsomt i den aromatiske røg, hvilket giver dem en meget karakteristisk smag.

Madblog
Hemmeligheden bag den perfekte burger

Hvad enten det er i den klassiske amerikanske udførelse, med pulled pork, pastrami eller vegansk: Burgeren har for længst lagt sit image som fastfood bag sig og bliver i dag dyrket i stor stil og tilberedt efter alle kunstens regler.

Madblog
Hurtige sommeropskrifter

Når sommervarmen er over os, er det skønt at kunne fremtrylle et let og lækkert måltid i en håndevending. Kikkomans sojasaucer ideelle i kombination med årstidens råvarer, når du gerne vil give dine sommerretter et frisk krydret pift.

Madblog
Nemme BBQ-opskrifter

De kaloriefattige saucer fra Kikkoman passer perfekt til grillmad. Prøv for eksempel at bruge dem som dip eller til marinering af bøffer, koteletter, fisk, grøntsager eller andre råvarer – du vil elske det!

Madblog
Lette retter

Vitalitet er ikke kun et spørgsmål om at dyrke idræt og få nok motion. En sund kost er lige så vigtig for vores fysiske velvære.

Madblog
Fuld af energi hele sommeren igennem!

Sol og masser af varme er dejligt, men sommeren kan også være en stor belastning for kroppen. Derfor har Kikkoman samlet et par gode tips om råvarer med masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige her i sommervarmen.

Madblog
Teriyaki-saucer til BBQ-sæsonen

Sommer + sol = grilltid! Vores marinader gør det nemt at lave nye og spændende lækkerier på grillen. Gør dine grillbøffer og co. til de helt store stjerner til grillfesten!

Madblog
ALT I ET FAD – lækre ovnretter, som også lykkes på grillen!

Hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager: Prøv at marinere de forskellige råvarer med sojasauce og grille dem som ALT I ET FAD-ret i et ildfast fad.

Madblog
Nemme, hurtige og lækre retter med Kikkoman

Har du lyst til noget lækkert, men ingen lyst til at lave mad? Kikkoman har samlet nogle idéer til spændende snacks, som kan laves i en håndevending.

Madblog
Desserter med Kikkoman sojasauce

I Japan er desserter med sojasauce utroligt populære. Der bruges endda sojasauce i isblandinger for at give isen en udsøgt karamelsmag.

Madblog
Æggeretter med Kikkoman

Vidste du, at sojasauce også er særdeles velegnet til æggeretter? I det japanske køkken findes der mange retter med æg i hovedrollen eller som supplerende ingrediens.

Madblog
Aspargestid med Kikkoman

Asparges spises mange steder traditionelt med hollandaise, men de smager også fantastisk med sojasauce. Vi har samlet nogle god tips om alt fra indkøb til servering.