Sojasauce i en salat? Selvfølgelig! Opdag, hvor godt det fungerer, og find ud af, hvilke Kikkoman saucer der skaber en wow-effekt i kombination med sprøde salatblade.
Næsten alle elsker ramen! Hvorfor? Fordi det kan laves i uendeligt mange smagsvarianter. Lær mere om ramen og hvorfor det er blevet så populært i hele verden! Bliv inspireret af vores mange forskellige opskrifter.
Har du nogensinde tænkt over, hvad andre nationer får til morgenmad? Tag på tværs af Europa med os og opdag de forskellige morgenmadstraditioner.
Hvad er egentlig typisk for Tex-Mex-køkkenet, og hvordan adskiller det sig grundlæggende fra det mexicanske køkken? Lad os sammen tage et kig bag kulisserne.
Sardiner og basilikum? Æble & rødbede? Fiskefingre? Hvorfor ikke! Kikkoman er her for at inspirere dig med enkle og smagfulde sushikombinationer.
Vil du vide, hvad nøglen til fantastiske WOK stir fry-retter er? Denne kulinariske 3-enighed: enkel, nem og hurtig. De bedste stir fry-retter er baseret på denne perfekte smagstrekant.
Drømmer du om grillfest med retter fra hele verden? Lad os invitere produkterne fra Kikkoman med, tænde op i grillen og læse vores grillopskrifter igennem!
Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil er et fantastisk allround-talent at have i køkkenet. Den giver alle mulige retter et sprødt pift og gør maden knasende lækker.
I Japan er desserter med sojasauce utroligt populære. Der bruges endda sojasauce i isblandinger for at give isen en udsøgt karamelsmag.
Vidste du, at sojasauce også er særdeles velegnet til æggeretter? I det japanske køkken findes der mange retter med æg i hovedrollen eller som supplerende ingrediens.
Asparges spises mange steder traditionelt med hollandaise, men de smager også fantastisk med sojasauce. Vi har samlet nogle god tips om alt fra indkøb til servering.
Sakura zensen, som direkte oversat betyder ”kirsebærblomstfront”, forvandler hvert år Japan til et imponerende blomsterhav i hvide og lyserøde farver. Her kan du få mere at vide om kirsebærtræernes blomstring i Japan.
Spændende mad, der er lige til at rulle og nyde: Inviter til temaki-fest, stil forskellige lækkerier på bordet, og lad gæsterne lave deres egen temaki-ruller efter smag og behag.
Dumplings med spændende fyld er en fantastisk smagsoplevelse – hvad enten de er sprødstegte, dampede eller friturestegte. Oplev de mange variationsmuligheder, og lav dine egne japanske gyoza!
Kikkoman sojasauce giver alle former for juleretter et enestående lækkert umami-pift – her kan du læse hvordan!
Juletiden er et af årets kulinariske højdepunkter. I Kikkomans opskriftsunivers kan du finde inspiration til mange spændende og festlige juleretter.
Sushi-kager ♥ perfekt til en event for hele familien! De er nemme at tilberede og smager lige så lækkert som sushi, maki & co.
I Japan er dagene omkring årsskiftet en af årets vigtigste højtider, som fejres med specielle traditioner. Det omfatter blandt andet som de typiske japanske nytårsretter: osechi-ryōri.
Oksekød skåret i tynde skiver, kinakål, gulerødder, svampe og forskellige andre grøntsager – det er ingredienserne til den japanske bouillonfondue shabu shabu.
Traditionel japansk shabu shabu-fondue – det er både nemt og lækkert! Kikkoman giver dig tre gode opskrifter på, hvordan du give den velkendte europæisk klassiker et spændende japansk touch.
Valentinsdag er den 14. februar og den perfekte dag til at forkæle dit hjertes udkårne med en kulinarisk candelight-dinner. Kikkoman har sammensat tre forskellige valentinsmenuer.
Som optakt til juletiden har Kikkoman udviklet en række opskrifter på nye dips, der giver enhver menu et lækkert pift. De nye partydips er nemt lavet og overbeviser med en fantastisk umami-smag.
Washoku er navnet på det traditionelle japanske køkken, som er tæt forbundet med landets kultur og filosofi. Og washoku har endda status som UNESCO-verdenskulturarv!
Kender du alle nudel- og pastatyper? Har du for eksempel hørt om SOBA-, UDON- og RAMEN-nudler? Og hvad med SHIRATAKI-nudler? Her kan du få mere at vide om de spændende asiatiske nudler!