Naturlige råvarer

Kikkoman elsker det naturlige!

Fire rene ingredienser uden skjulte tilsætningsstoffer

Flere og flere mennesker lægger vægt på en sund og bevidst livsstil. Det omfatter blandt andet en sund og afbalanceret kost med fødevarer, der er så rene og ubehandlede som muligt og fri for kunstige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere. Altså helt naturlige råvarer. Lige netop det har Kikkoman gennem mange årtier kunnet garantere over for alle sojasauce-elskere. Den populære Kikkoman sojasauce består nemlig kun af fire nøje udvalgte råvarer: vand, sojabønner, hvede og salt. Den er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer – og alligevel fantastisk fyldig i smagen.

Hvilken rolle spiller sojabønnerne, hveden og de andre råvarer?

Sojabønner er den vigtigste ingrediens i Kikkoman sojasauce, for det er sojabønnernes naturlige proteiner, der giver sojasaucen dens unikke egenskaber. Hveden indeholder kulhydrater, der giver sojasaucen fra Kikkoman dens fine aroma og en lidt sødlig smag. Saltet opløses i vand, og saltvandsopløsningen regulerer bakterievæksten under brygningen og fungerer samtidig som naturligt konserveringsmiddel. Det betyder, at Kikkoman helt kan afstå fra at bruge kunstige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

100 procent naturlig, lige fra råvarerne til smagen

Kikkoman naturligt brygget sojasauce er det perfekte krydderi i hverdagen og velegnet til mange forskellige opskrifter – hvad enten det er en sprød salat eller lækre retter med kød, fjerkræ eller fisk. Den fremhæver råvarernes egen naturlige smag uden at overdøve den og gør dermed såvel grøntsager som kød og co. endnu mere velsmagende. Det velafbalancerede forhold mellem de fem grundsmage sød, sur, salt, bitter og umami er en fryd for ganen. Dermed er Kikkoman sojasauce ideel til at gøre både asiatiske specialiteter og madretter fra alle andre steder i verden til en rund og krydret smagsoplevelse. Samtidig er næringsværdien optimal: Kikkoman sojasauce indeholder kun få kalorier og 0 % fedt. Det gør den perfekt til alle, der lige som Kikkoman elsker det naturlige.

Vidste du, at …

Kikkoman naturligt brygget sojasauce brygges på helt naturlig vis efter en over 300 år gammel opskrift. Modningen af de fire udsøgte råvarer varer op til seks måneder, men resultatet – den færdige Kikkoman sojasauce – er hele ventetiden værd. Du kan nemt forvisse dig om, hvor ren og naturlig sojasaucen er, ved blot at kigge på indholdsstofferne på etiketten.