Hold naturligt gode ting naturlige

Fire rene ingredienser og ingen gemte tilsætningsstoffer – det er netop, hvad Kikkoman har givet sine mange tilhængere på hele verden i mange årtier. Kikkoman sojasauce er lavet af kun fire nøje udvalgte basisingredienser: vand, sojabonner, hvede og salt. Sojasaucen indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer.

Først og fremmest: sojabønnerne

Sojabønner er den vigtigste ingrediens i Kikkoman sojasauce, og det er netop proteinerne i sojabønnerne, der giver sojasaucen dens unikke karakteristika. Først bliver sojabønnerne opblødt i vand, hvorefter de dampes ved høj temperatur i en længere periode.

Det er hvedens opgave

Hvedens kulhydrater er den komponent, der giver Kikkoman sojasauce sin fine aroma, og hveden tilføjer også sødme til sojasaucen. Hveden ristes ved høj temperatur og knuses derefter for at fremme fermenteringen.

Saltet og vandets opgave

Saltet opløses i vandet, og denne opløsning af salt og vand kontrollerer bakterievæksten under bryggeprocessen og fungerer som et naturligt konserveringsmiddel.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.