Sojasauce fra Kikkoman: garanteret GMO-fri!

Kikkoman bruger udelukkende ikke-genmodificerede sojabønner

Vi lægger stor vægt på kvaliteten og oprindelsen af de råvarer, vi bruger i vores produkter, og på en helt naturlig produktion. Det er de førsteklasses råvarer, der giver alle sojasaucerne fra Kikkoman deres karakteristiske nuancerede smag. Vi bruger derfor ingen kunstige tilsætningsstoffer og benytter udelukkende GMO-fri sojabønner til vores saucer. Det betyder, at Kikkoman sojasauce er et ideelt og helt naturligt krydderi – og at du kan nyde alle vores lækre, ikke-genmodificerede sojasaucer med god samvittighed.

GMO-fri eller ej? Det afslører etiketten

De tre bogstaver ”GMO” står for ”genteknisk modificerede organismer”. Kikkoman bruger udelukkende ”GMO-fri” eller ”ikke-genteknisk modificerede” sojabønner i produktionen. Det er et klart tegn på kvalitet. Alle fødevarer, ingredienser og tilsætningsstoffer, der indeholder eller er fremstillet af GMO-planter, er mærkningspligtige i EU. Produkterne kan kendes på, at der står "genetisk modificeret" eller "fremstillet af genetisk modificeret ..." i varedeklarationen eller på etiketten. Mærkningspligten gælder imidlertid for ikke animalske produkter såsom kød, mælk eller æg. Den gode nyhed er, at alle sojasaucer fra Kikkoman er garanteret GMO-fri!

Vidste du, at …

Kikkoman sojasauce fremstilles af kun fire nøje udvalgte ingredienser: vand, sojabønner, hvede og salt. Den er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer – og alligevel fantastisk fyldig i smagen!