Kikkoman kvalitet
Kikkoman sojasauce – egenskaber og fordele
Kikkoman kvalitet
Kikkoman sojasauce – egenskaber og fordele

Bliv klogere på de unikke egenskaber og fordele ved Kikkoman naturligt brygget sojasauce, og få hjælp til at vælge det rigtige krydderi!

Bryggeprocessen
Kikkoman kvalitet
Bryggeprocessen

Er du interesseret i, hvordan sojasaucen fra Kikkoman bliver fremstillet? Her kan du læse mere om vores produktion.

Naturlige råvarer
Kikkoman kvalitet
Naturlige råvarer

Vores naturligt bryggede sojasauce er fri for kunstige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere – og alligevel fuld af umami og fantastisk kraftig og fyldig i smagen. Kikkoman elsker det naturlige!

Garanteret GMO-fri
Kikkoman kvalitet
Garanteret GMO-fri

De fire nøje udvalgte råvarer, som Kikkoman sojasauce er produceret af – sojabønner, vand, hvede og salt – er helt naturlige og garanteret GMO-fri!

Sojasauce i stedet for salt
Kikkoman kvalitet
Sojasauce i stedet for salt

Du kan nemt reducere saltindholdet i maden ved at bruge sojasauce i stedet for salt i madlavningen. Her kan du få mere at vide om, hvordan sojasauce kan bidrage til en saltfattig kost.

Kikkomans designerflaske
Kikkoman kvalitet
Kikkomans designerflaske

Vores førsteklasses sojasauce tager sig bedst ud i den ikoniske Kikkoman dispenserflaske. Her kan du få mere at vide om vores berømte flaske.

Kikkomans historie
Kikkoman kvalitet
Kikkomans historie

Kikkoman blev oprindelig grundlagt i Noda i Japan. I 1970’erne kom der for alvor gang i salget og produktionen verden over. Her kan du læse mere om Kikkomans succeshistorie.

Test produktet med alle sanser
Kikkoman kvalitet
Test produktet med alle sanser

Du kan opleve forskellen mellem Kikkoman naturligt brygget sojasauce og andre sojasaucer ved at se på produkterne, lugte til dem, røre ved dem og smage på dem!

Tjek etiketten
Kikkoman kvalitet
Tjek etiketten

Vi hjælper med at afkode, hvad står på etiketten, og giver dig tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en sojasauce.