Vidste du, at sojasaucens historie går mange hundrede år tilbage i tiden? Læs mere her!
Klik her for at få mere at vide om forskellene på japansk og kinesisk sojasauce og på naturligt brygget og kemisk fremstillet sojasauce.
Bliv klogere på de unikke egenskaber og fordele ved Kikkoman naturligt brygget sojasauce, og få hjælp til at vælge det rigtige krydderi!
Er du interesseret i, hvordan sojasaucen fra Kikkoman bliver fremstillet? Her kan du læse mere om vores produktion.
Vores naturligt bryggede sojasauce er fri for kunstige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere – og alligevel fuld af umami og fantastisk kraftig og fyldig i smagen. Kikkoman elsker det naturlige!
De fire nøje udvalgte råvarer, som Kikkoman sojasauce er produceret af – sojabønner, vand, hvede og salt – er helt naturlige og garanteret GMO-fri!
Du kan nemt reducere saltindholdet i maden ved at bruge sojasauce i stedet for salt i madlavningen. Her kan du få mere at vide om, hvordan sojasauce kan bidrage til en saltfattig kost.
Vores førsteklasses sojasauce tager sig bedst ud i den ikoniske Kikkoman dispenserflaske. Her kan du få mere at vide om vores berømte flaske.
Kikkoman blev oprindelig grundlagt i Noda i Japan. I 1970’erne kom der for alvor gang i salget og produktionen verden over. Her kan du læse mere om Kikkomans succeshistorie.
Du kan opleve forskellen mellem Kikkoman naturligt brygget sojasauce og andre sojasaucer ved at se på produkterne, lugte til dem, røre ved dem og smage på dem!
Vi hjælper med at afkode, hvad står på etiketten, og giver dig tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en sojasauce.
Her kan du læse mere om, hvor meget sojasauce du skal bruge til forskellige retter. Det er nemmere, end du tror!
Her finder du mange nyttige oplysninger om sojasaucernes holdbarhed, og hvordan de skal opbevares, så de bevarer deres gode smag så længe som muligt!