Produktion

Kikkomans historie går mere end 300 år tilbage, og virksomheden er i dag verdens største producent af naturligt brygget sojasauce. Den flydende sojasauce fremstilles i Nederlandene, mens dehydreringen finder sted i Tyskland.

 

Produktionsprocessen

De fire naturlige råvarer – vand, sojabønner, hvede og salt. – udvælges med stor omhu. Gæringsprocessen sættes i gang med vores egen starterkultur. Der tilsættes ingen kunstige tilsætningsstoffer under hele produktionsprocessen. Sojasaucens farve, smag, aromakomponenter og den velafbalancerede kraftige, runde og fyldige smag (Umami) er resultatet af en flere måneder lang bryggeproces, som er underlagt strenge kontroller.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.