
Anvendelsesområder og fordele
Kategori | Anvendelsesmuligheder | Resultater/fordele |
Kød/fjerkræ færdigt tilberedt forkogt kølet/frosset kød | Kød på køl eller frys (forarbejdet eller dybfrost) |
|
Kebab |
| |
Tørret oksekød (beef jerky) |
| |
Oksekødssuppe oksekødsbouillon |
| |
Kødboller, frikadeller hakkebøffer, burgerbøffer |
| |
Skinke |
| |
Fisk/alt godt fra havet | Lakserogn |
|
Marineret laks |
| |
Kølet og dybfrossen fisk/alt godt fra havet (krydret) |
| |
Asiatisk mad og mad fra andre lande forkogt kølet/dybfrosset kød | Kartoffelchips krydderiblanding til dybfrosne kartoffelchips |
|
Suppe bouillon |
| |
Salatdressing |
| |
BBQ-sauce steaksauce |
| |
Dip til retter med fjerkræ |
| |
Wok sauce |
|