Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil

Vegansk
Vælg størrelse

Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil er et fantastisk allround-talent i køkkenet: Hvad enten det er til stegning, fritering eller bagværk, den giver alle mulige retter og specialiteter fra hele verden en ekstra portion knasende sprødhed. ”Panko” er en sammensætning af de to japanske ord ”pan” (brød) og ”ko” (mel). Vores pankorasp fremstilles af et specielt hvidt brød, som bages uden skorpe, hvorefter det males meget fint og tørres. Resultatet er bittesmå mikroflager, som er lettere og luftigere end almindelig rasp. Fordelen er, at Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil derfor opsuger mindre olie og fedtstof. Det gør maden lettere og samtidig ekstra sprød i smagen, hvad enten den bruges til stegte og friterede retter eller til bagværk.

Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil er et fremragende alternativ til almindelig rasp og har masser af anvendelsesmuligheder: Den er oplagt som knasende sprød panering til japanske tonkatsu (stegte svinekoteletter) og til alle former for stegte schnitzler eller panerede grøntsager. Men den er også fantastisk som bindemiddel i frikadeller eller farsbrød, veggie-burgere eller enhver form for fyld eller dej. Desuden gør en skefuld panko eller to underværker i såvel supper som saucer og giver dem en skøn cremet konsistens. Og da Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil ikke er krydret, er den også særdeles velegnet til desserter og bagværk: Den giver eksempelvis crumbles og kagebunde et lækkert sprødt løft og er perfekt som knasende pankopanering til en friturestegt dessert.

Dette produkt fra Kikkoman er egnet til veganere.

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.