Del på Google+:

Teriyaki glutenfri marinade

Vores Teriyaki glutenfri marinade giver alle sojasauce-elskere – også dem, der ikke kan tåle gluten – mulighed for at nyde deres kød og grøntsager med karakteristisk Teriyaki-smag. Hvad enten det er som marinade i grillsæsonen eller som krydderi til pandestegte retter: Saucen giver maden en fantastisk kraftig og pikant smag.

Teriyaki – en klassiker i det japanske køkken

Teriyaki er afledt af de japanske ord „teri“ (glans) og „yaki“ (grilning, stegning) og betegner en japansk tilberedningsmåde for kød og fisk. Her bliver ingredienserne marineret og derefter grillet eller stegt, hvorved de får en sødlig og pikant smag. Teriyaki er dog ikke kun forbeholdt det japanske køkken – den er mindst lige så perfekt til de nordeuropæiske grillklassikere!

Vores anbefaling: Når det skal gå hurtigt i køkkenet … Skær noget kyllingebryst i strimler, og marinér kødet i Teriyaki glutenfri marinade. Svits det derefter ved høj varme, og kog panden af med lidt ekstra sauce. Perfekt som tilbehør dertil: ris eller salat. I øvrigt er vores Teriyaki glutenfri marinade også særdeles velegnet som krydderi til lækre dips.

Ingredients
Gluten free soy sauce (Water, Soybeans, Salt, Spirit vinegar), Wine (contains sulphur dioxide), Sugar, Water, Spirit vinegar, Salt, Spice extracts, Onion Powder, Garlic Powder. 
Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 430 / 101
Fat [g]   0
   of which saturates [g] 0
Carbohydrate [g] 14
   of which sugars [g]   14
Protein [g]   6.9
Salt [g]    11.5